Roaming Activeren In MTS

Inhoudsopgave:

Roaming Activeren In MTS
Roaming Activeren In MTS

Video: Roaming Activeren In MTS

Video: Roaming Activeren In MTS
Video: МТС | Роуминг в поездках по миру 2024, April
Anonim

Roaming is een dienst waarmee abonnees gebruik kunnen maken van mobiele diensten buiten het "thuisnetwerk" (de regio waar de MTS-klant een overeenkomst heeft gesloten met het bedrijf). Met GPRS-roaming kunt u niet alleen telefoneren en berichten ontvangen, maar ook in het buitenland gebruikmaken van alle mogelijkheden van internet.

Roaming activeren in MTS
Roaming activeren in MTS

Het is nodig

Verbinding met het MTS-netwerk

instructies:

Stap 1

Het MTS-netwerk werkt door het hele land. Zodra de abonnee zijn regio verlaat, wordt zijn telefoon automatisch geregistreerd in intranet-roaming. U hoeft geen aanvullende diensten te activeren.

Stap 2

Alle MTS-klanten krijgen automatisch de mogelijkheid om naar andere regio's van Rusland te bellen. Degenen die meer dan drie keer per maand interlokale gesprekken voeren, wordt geadviseerd gebruik te maken van speciale tariefopties die zullen helpen om de kosten aanzienlijk te optimaliseren - dit zijn woonplaatsen (oproepen naar MTS-nummers in heel Rusland), favoriete land (oproepen naar overal ter wereld met een korting tot 90%) en speciale minutenpakketten voor "intercity".

Stap 3

Er zijn twee soorten MTS-roaming, waardoor u in het buitenland verbonden kunt blijven. In het kader van internationale en nationale roaming en internationale toegang kunt u bellen en gebeld worden, sms'en en ontvangen, internetten. Gemakkelijk roamen en internationale toegang omvat alleen inkomende en uitgaande oproepen en berichten.

Deze diensten kunnen worden geactiveerd in een MTS-showroom of verkoopkantoor, maar ook onafhankelijk - bijvoorbeeld via het mobiele portaal (om de internationale en nationale roaming-service te activeren, belt u * 111 * 2192 # op de telefoon, om de internationale toegang te activeren ", u moet het commando * 111 * 2193 #) of via de" Internet Assistant " bellen.

De diensten zijn aangesloten als de abonnee minstens zes maanden in MTS is bediend en gedurende deze tijd de gemiddelde maandelijkse kosten voor communicatiediensten meer dan 650 roebel (inclusief btw) bedroegen, of als de klant de diensten van het bedrijf heeft gebruikt voor een jaar. Als niet aan de opgegeven voorwaarden wordt voldaan, kunnen alleen Easy Roaming en International Access worden geactiveerd in MTS-centra.

Stap 4

Om vanuit Rusland naar andere landen te kunnen bellen, moet u ook verbonden zijn met een van de gratis MTS-services - International Access of Easy Roaming en International Access. Als een abonnee binnen een maand meer dan één gesprek naar andere landen voert, moet hij speciale tariefopties gebruiken die helpen om minder te betalen voor gesprekken.

Aanbevolen: