Internationale Roaming Activeren

Inhoudsopgave:

Internationale Roaming Activeren
Internationale Roaming Activeren

Video: Internationale Roaming Activeren

Video: Internationale Roaming Activeren
Video: Apeluri internaționale în SEE/Roaming 2024, Mei
Anonim

Als u besluit om op reis te gaan naar het buitenland of op zakenreis wordt gestuurd, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u blijft altijd verbonden, waar ook ter wereld, waar u ook bent. En dat allemaal dankzij de verschillende diensten van operatoren die onbeperkte mogelijkheden bieden voor communicatie in internationale roaming.

Internationale roaming activeren
Internationale roaming activeren

instructies:

Stap 1

U kunt toegang krijgen tot internationale roaming van de MTS-telecomoperator door verbinding te maken met de service genaamd "World without Borders". Kies gewoon het USSD-commando * 111 * 33 * 7 # en volg de aanwijzingen van het menu dat verschijnt. U kunt roaming ook activeren via de "Internet-assistent" op de website van de operator: klik gewoon op het tabblad met dezelfde naam. Het is ook mogelijk om een sms-bericht te sturen, hiervoor stuurt u de tekst "33" naar het verkorte nummer 111. De kosten van het bericht zijn afhankelijk van uw tariefplan, van de tarieven in internationale roaming.

Stap 2

Abonnees van de operator "Beeline" voor toegang tot internationale roaming moeten verbinding maken met "Nationale roaming". Voor deze service is geen speciale verbinding vereist, maar het is wel noodzakelijk dat uw telefoonsaldo minimaal 600 roebel is. "Nationaal saldo" wordt automatisch uitgeschakeld nadat het bedrag op de rekening gelijk is aan 300 roebel of minder. Toegegeven, aan deze voorwaarde moet alleen worden voldaan door abonnees van het prepaid-betalingssysteem. Gebruikers van het postpaid-systeem kunnen op elk moment gebruik maken van internationale of andere roaming zonder verbinding en beperkingen.

Stap 3

Ook voor Megafon-klanten zal het gemakkelijk en eenvoudig zijn om te reizen, aangezien de National Roaming-service volledig gratis is aangesloten in elk van de abonneeservicecentra. De activeringsprocedure kost niet veel tijd, maar om deze uit te voeren, moet u een identiteitsbewijs overleggen, evenals een overeenkomst met de operator voor het leveren van communicatiediensten.

Aanbevolen: