Hoe Roaming Gratis Te Activeren Op Megafon In Rusland

Inhoudsopgave:

Hoe Roaming Gratis Te Activeren Op Megafon In Rusland
Hoe Roaming Gratis Te Activeren Op Megafon In Rusland

Video: Hoe Roaming Gratis Te Activeren Op Megafon In Rusland

Video: Hoe Roaming Gratis Te Activeren Op Megafon In Rusland
Video: Roaming uitschakelen (Android) | Slimme tips | Mobiel.nl 2024, Maart
Anonim

Momenteel hebben mobiele abonnees de mogelijkheid om roaming gratis te activeren op Megafon in Rusland. Speciale operatordiensten helpen u in contact te blijven met familie en vrienden, ongeacht uw locatie.

Ontdek hoe u gratis roaming activeert op Megafon in Rusland
Ontdek hoe u gratis roaming activeert op Megafon in Rusland

instructies:

Stap 1

Om roaming gratis te activeren op Megafon in Rusland, schakelt u over naar het tarief "All Russia". Hij is het die u in staat stelt aanzienlijk te besparen op interlokale gesprekken en internetverkeer. De eenvoudigste manier om verbinding te maken is door een lege sms te sturen naar het korte nummer 0500975. Het is ook eenvoudig om de service te activeren door het USSD-commando * 548 * 1 # uit te voeren. Na een tijdje krijgt je nummer automatisch een melding over de succesvolle activering van dit servicepakket.

Stap 2

Gebruik de officiële website van de Megafon-operator om gratis roaming op Megafon in Rusland te activeren. Log in op uw persoonlijke account met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Selecteer in het hoofdmenu het benodigde pakket voor communicatie en reizen "All Russia" en activeer het volgens de instructies op het scherm.

Stap 3

Houd er rekening mee dat alleen de verbinding met de All Russia-service gratis is. Als dit niet de eerste keer is dat u verbinding maakt, wordt bovendien 30 roebel van uw account afgeschreven voor heractivering. Wat betreft het gebruik van de roamingservice in Rusland, de dagelijkse abonnementskosten bedragen in dit geval 7 roebel. Dit pakket omvat voornamelijk de nulkosten van inkomende oproepen en elke uitgaande oproep naar een Russisch nummer in de Russische Federatie kost 3 roebel per minuut. Voor elke sms die u verzendt, wordt dezelfde prijs in rekening gebracht.

Stap 4

Indien nodig kunt u roaming in Rusland op Megafon op elk moment uitschakelen. Om dit te doen, voert u gewoon het USSD-commando * 548 * 0 # uit. Een andere manier is om het uit te schakelen door CMC te verzenden. Het bericht moet worden verzonden naar het nummer 000105975, met vermelding van het woord STOP in de tekst. Ten slotte kan de service op elk moment worden gedeactiveerd in het persoonlijke account op de website van de Megafon-operator. Om te controleren of het servicepakket "All Russia" actief is of niet, vult u het USSD-verzoek * 105 * 530 # in.

Aanbevolen: