Roaming Activeren In Moskou

Inhoudsopgave:

Roaming Activeren In Moskou
Roaming Activeren In Moskou

Video: Roaming Activeren In Moskou

Video: Roaming Activeren In Moskou
Video: Roaming im Ausland 2024, Mei
Anonim

Moskovieten, misschien vaker dan alle inwoners van Rusland, reizen door het land en in het buitenland. Daarom bieden toonaangevende telecomoperators de inwoners van de hoofdstad verschillende roamingopties aan.

Roaming activeren in Moskou
Roaming activeren in Moskou

instructies:

Stap 1

Als u een MTS-abonnee bent, kunt u roaming in Moskou activeren zonder persoonlijk een contract en een paspoort aan te vragen bij de salon of het kantoor van de telecomoperator. Kies * 111 * 2192 # op uw telefoon en stuur een oproep om de internationale en nationale roaming-service te activeren. Als u de dienst Internationale Toegang wilt gebruiken, kiest u * 111 * 2193 # en drukt u op de belknop. Of ga naar de MTS-website (www.mts.ru), raadpleeg de "Internet Assistant" en activeer roaming.

Stap 2

Let op: het op deze manier activeren van deze service is alleen voor u beschikbaar als u minimaal 12 maanden MTS-abonnee bent en uw account maandelijks opwaardeert of gedurende zes maanden minimaal 650 roebel op uw saldo had staan, inclusief btw. Alle andere abonnees kunnen roaming alleen activeren door contact op te nemen met het MTS-kantoor of -salon of door de Easy Roaming en International Access-service te activeren in de Internet Assistant of door * 111 * 2157 # te bellen en een oproep te verzenden. Raadpleeg echter voordat u het activeert de website van de operator voor een lijst met landen waarop het van toepassing is.

Stap 3

Als uw telefoon is verbonden met Megafon, moet u om deze service te activeren contact opnemen met een van de klantenservicecentra met een paspoort en een overeenkomst. De kosten van een minuut gesprek in het nationale intranet roaming (ongeacht of het een inkomend of uitgaand gesprek is) is 9 roebel. Uitgaande gesprekken in roaming naar de GOS-landen - 35 roebel / minuut, naar de EEG-landen, de VS en Canada - 65 roebel / minuut, naar andere landen - 105 roebel / minuut. Bereken dus vooraf uw kosten voor telefoongesprekken, ondanks het feit dat Megafon doorgaans een postpaid afrekeningssysteem hanteert en geen borgstelling verlangt.

Stap 4

Als u een Beeline-abonnee bent, moet u voor het postpaid roaming-betalingssysteem een garantiebetaling van 1.500 roebel doen, en voor het prepaid-systeem moet u ten minste 600 roebel op uw account hebben op het moment van activering van roaming. De service wordt automatisch geactiveerd en gedeactiveerd wanneer het saldo 300 roebel of minder is.

Aanbevolen: