Internationale Roaming Activeren In MTS

Inhoudsopgave:

Internationale Roaming Activeren In MTS
Internationale Roaming Activeren In MTS

Video: Internationale Roaming Activeren In MTS

Video: Internationale Roaming Activeren In MTS
Video: МТС | Роуминг в поездках по миру 2024, April
Anonim

Als u abonnee bent van de mobiele operator "MTS" en u moet uw thuisnetwerk verlaten, dan kunt u de dienst "World without Borders" activeren. Dankzij dit kunt u altijd internationaal roamen en verbonden blijven, waar u ook bent.

Internationale roaming activeren in MTS
Internationale roaming activeren in MTS

instructies:

Stap 1

Om in de internationale roamingzone te komen, moeten MTS-abonnees eerst de dienst Wereld Zonder Grenzen activeren. Om dit te doen, moet u een speciaal USSD-commando * 111 * 33 * 7 # kiezen, op de belknop drukken en vervolgens de instructies volgen die verschijnen. Aansluiting van internationale roaming is ook mogelijk via het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant". Het bevindt zich op de officiële website van het bedrijf (u kunt het gemakkelijk vinden, de kolom met het opschrift "Internet-assistent" is in felrood gemarkeerd op de hoofdpagina). Bovendien heeft u de mogelijkheid om een sms-bericht te sturen met de tekst 33 naar het korte nummer 111. De kosten om verbinding te maken met de dienst "World without Borders" zijn afhankelijk van de parameters van een bepaald tariefplan en van de prijzen ervan.

Stap 2

Internationale roaming is trouwens ook beschikbaar voor abonnees van andere operatoren. Allemaal dankzij de dienst genaamd "National Roaming". U hoeft het niet aan te sluiten, houd gewoon het geld op uw account bij (om de service te activeren, moet u minimaal zeshonderd roebel op uw saldo hebben). Als u voldoende geld heeft, wordt roaming automatisch ingeschakeld wanneer u uw thuisnetwerk verlaat. Maar zodra het bedrag op uw persoonlijke rekening gelijk is aan driehonderd roebel of zelfs minder, wordt de service uitgeschakeld. Opgemerkt moet worden dat dit schema is bedoeld voor gebruikers van een prepaid betalingssysteem. Voor postpaid-gebruikers is het veel gemakkelijker: ze kunnen onbeperkt in roaming communiceren.

Stap 3

"Nationale roaming", beschikbaar voor "Megafon"-abonnees, kan worden geactiveerd in elk van de abonneeservicecentra of in de dichtstbijzijnde communicatiesalon. Deze procedure is gratis en kost niet veel tijd. Zeker, vergeet hiervoor niet uw paspoort mee te nemen, evenals een overeenkomst met de exploitant voor het verlenen van diensten.

Aanbevolen: