Hoe Een Persoon Op Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Op Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren
Hoe Een Persoon Op Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren

Video: Hoe Een Persoon Op Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren

Video: Hoe Een Persoon Op Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, April
Anonim

Wanneer u dringend iemand moet vinden, kunt u dat eenvoudig met uw mobiele telefoon doen. U heeft alleen een speciaal zoeknummer nodig dat u van uw serviceprovider heeft gekregen.

Hoe een persoon op een mobiele telefoon te lokaliseren
Hoe een persoon op een mobiele telefoon te lokaliseren

instructies:

Stap 1

Abonnees van het bedrijf "Beeline" om de locatie van de abonnee te bepalen, moeten eerst verbinding maken met een dienst waarmee u dit kunt doen. Bel gewoon het gratis nummer 06849924 en u kunt een verzoek in de vorm van een sms-bericht sturen naar 684 (de tekst mag alleen de letter L bevatten). De kosten van elk dergelijk verzoek bedragen ongeveer 2-3 roebel. (afhankelijk van uw tariefplan).

Stap 2

Megafon-abonnees hebben de beschikking over maar liefst twee zoekdiensten. Een van hen is echter mogelijk alleen beschikbaar voor bepaalde tarieven, bijvoorbeeld op "Ring-Ding" en "Smeshariki" (hun lijst kan worden bijgewerkt, dus vergeet niet om soms de officiële website van het bedrijf te bezoeken en nieuwe informatie te krijgen). De betreffende dienst is primair bedoeld voor ouders (zodat zij hun kind op elk moment kunnen vinden). De eerste methode is geschikt voor absoluut iedereen, ongeacht wie ze voor elkaar zijn. U kunt deze zoekmachine gebruiken op de site locator.megafon.ru of door te bellen naar het verkorte nummer 0888. Als u een verzoek stuurt via de site, kunt u naast de exacte coördinaten ook een kaart ontvangen waarop ze zullen worden gemarkeerd. Bovendien kunt u de informatie krijgen waarin u geïnteresseerd bent over de verblijfplaats van een persoon door een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 148 * abonneenummer # (het nummer moet worden aangegeven via +7). Voor het gebruik van de service zal de operator 5 roebel van uw account aftrekken.

Stap 3

Een service genaamd "Locator" is beschikbaar voor MTS-clients. Het is vrij eenvoudig om het te gebruiken: stuur een sms-bericht naar 6677, met vermelding in de tekst van het nummer van de gewenste abonnee en zijn naam. Voordat u de coördinaten ontvangt, moet u echter toestemming krijgen van de abonnee die u zoekt. Laat hem alleen het ontvangen bericht bevestigen (de operator zal daarin uw nummer en de naam van de dienst vermelden). Voor de verzonden zoekopdracht wordt ongeveer tien roebel in rekening gebracht van uw persoonlijke account.

Aanbevolen: