Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Is Met Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Is Met Een Mobiele Telefoon
Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Is Met Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Is Met Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Te Achterhalen Waar Een Persoon Is Met Een Mobiele Telefoon
Video: Hoe te sporen een mobiele telefoon en zien waar ze zijn 2024, April
Anonim

Mocht u het mobiele telefoonnummer van een abonnee hebben, dan kunt u hem altijd vinden. Dat kan nu dankzij de service van verschillende telecomoperators. Er zijn veel manieren om deze service te activeren.

Hoe te achterhalen waar een persoon is met een mobiele telefoon
Hoe te achterhalen waar een persoon is met een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Bij MTS kunnen abonnees bijvoorbeeld een dienst genaamd Locator activeren. Om dit te doen, moeten ze het nummer van de gezochte persoon in de tekst van het sms-bericht typen en deze sms naar het korte nummer 6677 sturen. In overeenstemming met uw tariefplan zal de operator ongeveer 10-15 roebel van het persoonlijke account opnemen.

Stap 2

De telecomoperator "Beeline" geeft een nummer voor zowel sms'en als bellen. Om te bellen, kies 06849924, en om een bericht te sturen, gebruik 684 (gebruik in de tekst alleen de letter L). Het verzenden van een verzoek naar een van deze nummers kost u 2 roebel en 5 kopeken.

Stap 3

Gebruikers van Megafon-netwerken hebben twee soorten diensten tot hun beschikking. Een daarvan is in de eerste plaats bedoeld voor kinderen en hun ouders. Als een van de abonnees wil weten waar zijn kind op dit moment is, moet hij deze dienst gewoon gebruiken. Toegegeven, het is niet voor alle tarieven beschikbaar (een volledige lijst ervan, evenals gedetailleerde informatie over de service, kunt u vinden op de officiële website van de operator). Daarnaast is er een algemene dienst voor het vinden van mensen. Bezoek gewoon de site locator.megafon.ru en krijg de informatie die je nodig hebt (een kaart met de exacte coördinaten van de locatie). U kunt zo'n kaart zowel op uw mobiele apparaat als op uw computer bekijken.

Stap 4

Vergeet niet het bestaan van een USSD-verzoek * 148 * abonneenummer # (het nummer moet worden aangegeven via +7), evenals het bestaan van een kort nummer 0888 (u kunt het bellen). Zodra de telefoniste uw verzoek heeft ontvangen, zal hij het verwerken en de gezochte persoon een sms-bericht sturen met uw telefoonnummer. In het geval dat deze persoon niets tegen deze dienst heeft en zijn toestemming geeft, kunt u hem vinden. Trouwens, om de zoekopdracht te bevestigen, moet u een bericht met uw nummer typen en dit naar 000888 sturen. De kosten van een verzoek dat via een van de voorgestelde methoden wordt verzonden, kost u 5 roebel.

Aanbevolen: