Hoe Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer Te Lokaliseren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer Te Lokaliseren
Hoe Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer Te Lokaliseren

Video: Hoe Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer Te Lokaliseren

Video: Hoe Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer Te Lokaliseren
Video: Skip Trace For Free - Find Person By Phone Number, By Address, By Name, and more. 2024, Maart
Anonim

Momenteel hebben gebruikers van mobiele apparaten de mogelijkheid om de locatie van een persoon gratis op telefoonnummer te bepalen. Het merk van de telefoon en de applicaties waarmee wordt gezocht, spelen een belangrijke rol.

Ontdek hoe u gratis een persoon kunt vinden op telefoonnummer
Ontdek hoe u gratis een persoon kunt vinden op telefoonnummer

instructies:

Stap 1

Eigenaren van iPhone-apparaten kunnen gratis de locatie van een persoon bepalen aan de hand van een telefoonnummer. Apple biedt gebruikers de mogelijkheid om de locatie van de abonnee te volgen via haar diensten. Om deze functie te activeren, gaat u naar de App Store en gebruikt u de zoekfunctie, selecteert en installeert u een van de speciale applicaties.

Stap 2

Een van de beste programma's waarmee je een persoon gratis op nummer kunt vinden, heet Find iPhone. Meld u aan bij de toepassing met de iPhone-ID van uw vriend of familielid, zoals man, vrouw of kind. Nu komt de gewenste telefoon beschikbaar voor zoeken via het programma en wordt deze op verzoek op de kaart weergegeven. Het programma "Mijn vrienden" werkt op een vergelijkbare manier. Het enige verschil is dat deze applicatie op hun apparaten moet worden geïnstalleerd door alle gebruikers die hun coördinaten willen delen.

Stap 3

U kunt via de iCloud-service gratis achterhalen waar een persoon zich bevindt. Voer in een speciaal veld op de hoofdpagina een persoonlijke identificatie in waaraan de gewenste telefoon of meerdere apparaten tegelijkertijd zijn gekoppeld. Klik op het tabblad iPhone zoeken. Daarna zal het systeem u vragen om uw account in te voeren. Na autorisatie start de kaart automatisch met het geselecteerde apparaat erop. De mate van helderheid van de groene stip op de kaart geeft de nauwkeurigheid van de huidige coördinaten van de telefoon weer. Als er meerdere apparaten zijn, kunt u ertussen schakelen via het menu "Alle apparaten".

Stap 4

Momenteel is het mogelijk om de locatie gratis te bepalen via verschillende messenger-applicaties. Als u en uw vriend of familielid bijvoorbeeld communiceren via de Viber-applicatie, volstaat het om de locatiebepaling van de gesprekspartner op beide apparaten te activeren en bent u op verzoek altijd op de hoogte van elkaars bewegingen.

Stap 5

Om gratis telefoondetectie te laten werken, is het belangrijk dat de geolocatiefunctie is geactiveerd in de hoofdinstellingen van alle iPhones. Anders, bijvoorbeeld, als de gebruiker van een andere telefoon deze deactiveert, kunt u de abonnee niet meer vinden, zowel via de iCloud-service als via verschillende applicaties.

Aanbevolen: