Hoe Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren?
Hoe Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Lokaliseren?
Video: How to locate a cell phone location using phone number 2024, Maart
Anonim

Om nu te weten waar een mobiele telefoon zich bevindt, volstaat het om een speciale dienst te gebruiken (voor elke telecomoperator kan deze een andere naam hebben). U kunt eenvoudig een verzoek verzenden en na een tijdje de coördinaten van de locatie van de telefoon en de eigenaar ontvangen.

Hoe een mobiele telefoon te lokaliseren?
Hoe een mobiele telefoon te lokaliseren?

instructies:

Stap 1

De dienst die aan MTS-abonnees wordt geleverd, wordt Locator genoemd. Zo vind je in korte tijd de juiste persoon. Om zijn coördinaten voor u beschikbaar te krijgen, moet u echter eerst zijn toestemming krijgen om de dienst te gebruiken. Zodra dit is gebeurd, kunt u een sms met het abonneenummer naar het korte nummer 6677 sturen. Voor het verzenden zal de operator een bedrag van ongeveer 10 roebel van uw account opnemen (misschien iets meer, het is allemaal hangt af van de parameters van uw tariefplan).

Stap 2

Beeline-netwerkgebruikers hebben twee verschillende manieren om een verzoek te verzenden. De eerste wordt gemaakt door het nummer 06849924 (het is bedoeld om te bellen) en de tweede - door het nummer 684 (u moet er een sms-bericht naar sturen). Houd er rekening mee dat alleen de letter L in de tekst moet worden vermeld. De kosten van een verzoek om een mobiele telefoon te vinden (het maakt niet uit of u een sms hebt gestuurd of gebeld) is 2 roebel en 5 kopeken.

Stap 3

De telecomoperator "Megafon" heeft nog veel meer manieren om de gewenste abonnee en zijn mobiele telefoon te vinden. Ten eerste heeft u de beschikking over een zeer handige en eenvoudige service op de website locator.megafon.ru. Als het verzoek ervan wordt verzonden, wordt u naast de coördinaten ook een kaart toegestuurd waarop deze worden gemarkeerd (de kaart kan zowel op de telefoon als op de computer worden bekeken). Elk verzoek kost een Megafon-abonnee 5 roebel. U kunt de informatie krijgen waarin u geïnteresseerd bent door een USSD-verzoek te sturen * 148 * abonneenummer # (geef het nummer alleen op via +7) of door te bellen naar 0888. Zodra uw verzoek bij de operator aankomt, stuurt hij een sms naar de gewenste abonnee met vermelding van de reden van verzending en uw nummer.

Stap 4

Daarnaast is er een speciale service voor ouders en kinderen. Dankzij hem kunnen ouders hun kind altijd vinden, waar hij ook is. U kunt meer informatie vinden over de lijst met tarieven waarop de service beschikbaar is op de officiële website van de operator.

Aanbevolen: