Een Persoon Lokaliseren Op Mobiel Nummer

Een Persoon Lokaliseren Op Mobiel Nummer
Een Persoon Lokaliseren Op Mobiel Nummer

Video: Een Persoon Lokaliseren Op Mobiel Nummer

Video: Een Persoon Lokaliseren Op Mobiel Nummer
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is een mobiele telefoon niet alleen een handig communicatiemiddel, maar ook een soort baken dat zal helpen een persoon te vinden als de communicatie met hem is verbroken. Dit is een echte vondst voor ouders die op elk moment kunnen bepalen waar hun kind is, en in sommige gevallen zal de dienst iemands leven helpen redden. U kunt op verschillende manieren aan de hand van het mobiele nummer de locatie van een persoon achterhalen.

Een persoon lokaliseren op mobiel nummer
Een persoon lokaliseren op mobiel nummer

De locatie van een persoon vinden op telefoonnummer:

Mobiele provider

De eenvoudigste manier om op telefoonnummer te zoeken, is door contact op te nemen met een mobiele service. Het principe van aansluiting en dienstverlening is voor alle operators nagenoeg hetzelfde. Om verbinding te maken, moet u een combinatie van nummers op uw telefoon kiezen, die bestaat uit een speciale code en een gevolgd nummer. Daarna komt er een verzoek naar de telefoon, dat wordt bevestigd door een sms-bericht te sturen. Met deze service kunt u meerdere nummers vinden. De kosten van een sms-verzoek worden bepaald door de operator.

Het belangrijkste voordeel van de service is de eenvoud. Geen computer of andere apparatuur nodig, een mobiele telefoon is voldoende. In dit geval is elk model, zelfs een goedkoop model zonder speciale programma's, voldoende. Iedereen die de locatie van een abonnee via een mobiel nummer wil weten, hoeft niet achter een computer te zitten of een internetverbinding op een smartphone te hebben, aangezien de zoekresultaten in de vorm van sms komen.

Maar er is een klein nadeel van deze service - dit is de afhankelijkheid van het resultaat van het terrein en de locatie van zendmasten erop, omdat het op hen wordt gezocht. Lokaliseren kan onnauwkeurig zijn en kan afwijkingen tot honderden meters hebben. In de meeste gevallen is dit resultaat echter voldoende.

GPS tracker

In dit geval heeft u een speciaal apparaat nodig - een GPS-tracker, ook wel een GPS-bug of -baken genoemd. Dit is een toestel waarmee je niet alleen oproepen kunt beantwoorden, maar zelfs meerdere nummers zelf kunt bellen, waardoor je een extra telefoon kunt weigeren.

Tracker-modellen worden actief gebruikt door ouders om de locatie van hun kinderen te volgen. Met het apparaat kunt u op elk moment in realtime de locatie van het kind met hoge nauwkeurigheid bepalen. Om dit te doen, moet u een tracker kopen, een simkaart erin plaatsen en configureren. Het apparaatprogramma heeft een breed bereik. Als een kind bijvoorbeeld besluit de school vroegtijdig te verlaten, dan krijgen ouders bij bepaalde instellingen hier direct een melding over. De kosten van de dienst, zoals in de vorige methoden, worden bepaald door de tarieven van de operator.

Mobiele applicaties

Deze zoekmethode is niet voor iedereen geschikt, omdat je een smartphone van de laatste ontwikkelingen nodig hebt. Het biedt speciale toepassingen, waarvan het principe afhangt van het geïnstalleerde smartphonesysteem. Dit zijn gratis volgprogramma's of betaalde diensten in de vorm van mailboxnotificaties en sms.

U moet op uw hoede zijn voor "winstgevende" aanbiedingen op internet in de vorm van speciale programma's voor het direct zoeken naar een abonnee. In de meeste gevallen is dit bedrog om geld te verdienen. Het is beter om contact op te nemen met de officiële centra, die u tegen een kleine vergoeding zullen helpen uw abonnee te volgen en te vinden.

Aanbevolen: