Hoe Een Persoon Te Lokaliseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Te Lokaliseren?
Hoe Een Persoon Te Lokaliseren?

Video: Hoe Een Persoon Te Lokaliseren?

Video: Hoe Een Persoon Te Lokaliseren?
Video: Hoe je grijs haar moet verven! Grijze Haarkleur. Lessen! 2024, April
Anonim

Dankzij moderne technologie kan de locatie van een persoon worden berekend met behulp van zijn mobiele telefoonnummer. U hoeft alleen maar gebruik te maken van een speciale dienst van een telecomoperator.

Hoe een persoon te lokaliseren?
Hoe een persoon te lokaliseren?

instructies:

Stap 1

Bent u gebruiker van het Megafon-netwerk, dan kunt u gebruik maken van verschillende diensten. Op sommige tarieven (zoals "Ring-Ding" en "Smeshariki") kunnen ouderabonnees bijvoorbeeld de locatie van hun kinderen bepalen. Deze twee tarieven zijn verre van allemaal, er is een hele lijst. Je kunt het (evenals meer gedetailleerde informatie over de service) vinden op de officiële website van de operator.

Stap 2

Absoluut alle abonnees kunnen zonder uitzondering een ander type zoekopdracht gebruiken. Om dit te doen, moet u het adres locator.megafon.ru in de zoekbalk invoeren, de link volgen en het aanvraagformulier invullen dat verschijnt. Na verzending stuurt de operator u de coördinaten van de locatie van de persoon en een kaart waarop deze wordt gemarkeerd (deze kan zowel op een computer als op een telefoon worden bekeken). Naast de website is er ook een verkort nummer 0888 en een USSD-nummer * 148 * abonneenummer # (geef het nummer op dat begint met +7, niet 8). De operator zal 5 roebel van uw persoonlijke account opnemen (voor het verzenden van elk verzoek).

Stap 3

De telecomoperator "MTS" biedt zijn abonnees ook een dienst aan waarmee ze naar andere abonnees kunnen zoeken, het heet "Locator". Om een verzoek naar de operator te sturen, moet u een sms-bericht bellen met het nummer van de gewenste abonnee en zijn naam, en dit bericht vervolgens verzenden naar 6677. Enkele minuten na het verwerken van het verzoek zal de abonnee die u zoekt ontvang hierover bericht. Hij zal het ofwel moeten verwerpen of bevestigen. Als hij het bevestigt, worden de coördinaten van de locatie naar uw nummer gestuurd. De kosten van het gebruik van de service bedragen ongeveer 10 roebel (het exacte bedrag wordt bepaald door de parameters van uw tariefplan).

Stap 4

In "Beeline" moet u eerst de dienst activeren en pas daarna gebruiken. Gebruik om te activeren het gratis nummer 06849924 en om een verzoek te sturen - het nummer 684. Het laatste nummer is bedoeld voor sms-berichten (de tekst moet de letter L bevatten). De kosten van deze service zijn 2 roebel 05 kopeken.

Aanbevolen: