Een Beltoon Toevoegen Aan Itunes

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Toevoegen Aan Itunes
Een Beltoon Toevoegen Aan Itunes

Video: Een Beltoon Toevoegen Aan Itunes

Video: Een Beltoon Toevoegen Aan Itunes
Video: Adding a Custom Ringtones for iPhone on iTunes 12.7.1 2024, Maart
Anonim

Ringtones voor iPhone kunnen worden gemaakt met behulp van online bronnen die de mogelijkheid bieden om bestanden naar M4R-indeling te converteren. De gemaakte melodieën worden via iTunes opgenomen in het gedeelte "Geluiden" van de interface.

Een beltoon toevoegen aan itunes
Een beltoon toevoegen aan itunes

instructies:

Stap 1

Sluit uw iPhone aan op uw computer en wacht tot het iTunes-venster verschijnt, dat onmiddellijk verschijnt nadat het apparaat in het systeem is geïdentificeerd. Om een beltoon op te nemen die kan worden ingesteld als beltoon in uw telefoon, kunt u een kant-en-klaar M4R-bestand gebruiken of uw eigen bestand maken met behulp van een online service voor het maken van beltonen voor Apple-apparaten.

Stap 2

Als u een beltoon wilt maken op een online bron, gaat u naar de servicewebsite in het browservenster dat in het systeem is geïnstalleerd. Een van de meest populaire bronnen zijn Ringer en Audiko. Ga naar de site en selecteer de melodie waarvan u een beltoon wilt maken door op de knop "Bestand selecteren" te klikken.

Stap 3

Stel na het importeren van het bestand de grenzen van het afspeelfragment in. De lengte mag niet langer zijn dan 30 seconden, anders kan de telefoon de gemaakte melodie niet als beltoon gebruiken.

Stap 4

Nadat u klaar bent met bewerken, selecteert u in het veld "Bestandsindeling" het M4R-item met behulp van de vervolgkeuzelijst. Als je wilt, kun je ook een geschikte kwaliteit (bitrate) selecteren. Vink het vakje naast "Normaliseren" aan. U kunt ook fade-in- en fade-out-effecten aan de melodie toevoegen.

Stap 5

Nadat u de selectie van de gewenste opties hebt voltooid, klikt u op de knop "Beltoon maken" en wacht u tot de volgende pagina is geladen. Het geeft een link om het bestand te downloaden. Klik op dit adres en sla het M4R-bestand op uw computer op in een willekeurige map.

Stap 6

Ga naar de map waar het gedownloade document is opgeslagen. Verplaats het naar het iTunes-venster door de linkermuisknop ingedrukt te houden. Ga daarna naar de categorie "Geluiden" van het programmavenster. Zodra de naam van de beltoon in het venster wordt weergegeven, kunt u synchroniseren met uw telefoon om de beltoon toe te voegen. Klik op het apparaatpictogram in de rechterbovenhoek van het programma en selecteer het gedeelte "Geluiden". Vink het vakje naast "Synchroniseren" aan en klik vervolgens op "Toepassen".

Stap 7

Het downloaden van de beltoon via iTunes is voltooid en u kunt de beltoon op uw telefoon instellen via de optie "Instellingen" - "Geluiden" - "Ringtone".

Aanbevolen: