Een Nummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Op Megafon

Inhoudsopgave:

Een Nummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Op Megafon
Een Nummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Op Megafon

Video: Een Nummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Op Megafon

Video: Een Nummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Op Megafon
Video: Microsoft To Do - Taken toevoegen aan een lijst 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt abonnees de "Black List"-service aan, waarmee u een verbod op oproepen van sommige nummers kunt instellen. Mogelijk hebt u deze service nodig om u te beschermen tegen vervelende mensen wiens telefoontjes u irriteren.

Een nummer toevoegen aan de zwarte lijst op Megafon
Een nummer toevoegen aan de zwarte lijst op Megafon

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Activering van de "Black List"-service is gratis, er wordt een maandelijkse vergoeding in rekening gebracht voor elke dag, ongeacht het aantal nummers dat op de zwarte lijst staat. Deze dienst kan worden geactiveerd op elk tariefplan in elke regio. Elk vast of mobiel nummer kan aan de zwarte lijst worden toegevoegd. Een persoon van de zwarte lijst, die u belt, hoort het bericht "Wrong number dialed".

Stap 2

Er zijn verschillende mogelijkheden om de zwarte lijst te koppelen. Om de dienst te activeren, stuurt u een sms naar 5130 zonder sms. Een paar minuten later ontvang je een melding op je telefoon dat de dienst is besteld. Nog twee minuten - en de "Black List" wordt geactiveerd. U kunt de dienst ook activeren met een USSD-verzoek, voer het nummer * 130 # in en druk op "Bellen". Wanneer de melding binnenkomt, klikt u op Doorgaan. De dienst wordt geactiveerd.

Stap 3

Bel 0500 - dit is de informatie- en referentieservice van Megafon. Het gesprek is gratis. U kunt de service ook beheren, dat wil zeggen verbinden, verbreken, nieuwe nummers invoeren en andere verwijderen met behulp van de webinterface van het zelfbedieningssysteem voor Megafon "Service-Guide"-abonnees. Als u een "Servicegids" hebt aangesloten, gaat u naar de site in de sectie "Oproepdoorschakeling en blokkering". Daar kunt u voor bepaalde nummers ook verschillende berichten instellen: bijvoorbeeld "Niet beschikbaar", "Geweigerd", "Onjuist gekozen nummer". Als u de Servicegids niet gebruikt, kunt u de service ook activeren op de officiële Megafon-website door de lijst met services in uw regio in te voeren en de Black List te selecteren. Voer uw telefoonnummer in en klik op "Verbinden". U ontvangt een sms om de verbinding te bevestigen.

Aanbevolen: