Een Telefoonnummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In Nokia

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In Nokia
Een Telefoonnummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In Nokia

Video: Een Telefoonnummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In Nokia

Video: Een Telefoonnummer Toevoegen Aan De Zwarte Lijst In Nokia
Video: How to add number in Blacklist/screenlist / block number in Nokia 220/ remove number from blacklist 2024, April
Anonim

Veel mobiele abonnees hebben zich afgevraagd hoe ze hun telefoonnummers bij Nokia op de zwarte lijst kunnen zetten wanneer ze worden geconfronteerd met telefoonhooliganisme. Deze functie zal ook als nuttig worden beschouwd door diegenen die geen telefoontjes willen ontvangen van ongewenste bellers die het leven in een echte hel kunnen veranderen en zichzelf voortdurend aan zichzelf herinneren.

Een telefoonnummer toevoegen aan de zwarte lijst in Nokia
Een telefoonnummer toevoegen aan de zwarte lijst in Nokia

instructies:

Stap 1

Helaas kunnen niet alle Nokia-apparaten telefoongesprekken op de zwarte lijst zetten van mensen die je niet wilt. U kunt speciale software alleen installeren op touchscreen-smartphones van dit bedrijf met het besturingssysteem Symbian 1 v9.4 S60 5e editie, zoals 5800, 5530, 5230, N97, N97 mini, X6, C6, N8. Het filtert oproepen en beschermt tegen mobiele spam. Installeer de toepassingen CallFilter, Handy Blacklist of BlackListCaller op uw telefoon, voer de nummers van ongewenste abonnees in en hun oproepen worden automatisch afgebroken. U kunt deze programma's downloaden op de All-Russian portal van smartphones uit de 60-serie.

Stap 2

Als uw Nokia mobiele telefoon niet multifunctioneel is, maar u wel een Megafon- of Skylink-abonnee bent, is deze dienst ook voor u beschikbaar. Informeer bij de operators naar de verbindingsvoorwaarden en activeer deze door het opgegeven verkorte nummer te kiezen.

Stap 3

In het geval dat u een Megafon-abonnee bent, wordt een eenmalig bedrag voor het activeren van de Black List-service van uw rekening afgeschreven en wordt vervolgens een klein maandelijks bedrag in rekening gebracht. Stel met behulp van de service de blokkering in voor inkomende oproepen van bepaalde nummers.

Stap 4

Skylink-abonnees die deze service hebben geactiveerd, moeten zwarte en witte lijsten met telefoonnummers maken. De dienst werkt in twee modi. Wanneer de "Blacklist"-modus is geactiveerd, kunnen abonnees hiervan niet naar uw telefoon bellen. In de modus "Witte lijst" kunnen alleen degenen die op deze lijst staan u bereiken. U moet de bedieningsmodi van uw apparaat op tijd onthouden en wijzigen.

Stap 5

Eigenaars van Nokia-telefoons zonder touch die geen abonnee zijn van Megafon- of Skylink-mobiele operators, kunnen een eenvoudige manier krijgen om zichzelf te behoeden voor ongewenste oproepen. Stel de telefoonnummers in die u aan uw "zwarte lijst" wilt toevoegen, de beltoon - "mute", of stuur deze oproepen door naar een niet-bestaand nummer dat uit minder cijfers bestaat.

Aanbevolen: