Hoe Een Beltoon Aan De IPhone Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beltoon Aan De IPhone Toe Te Voegen
Hoe Een Beltoon Aan De IPhone Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Beltoon Aan De IPhone Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Beltoon Aan De IPhone Toe Te Voegen
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

IPhone-mobiele telefoons bieden niet de mogelijkheid om een melodie die u leuk vindt als beltoon toe te voegen. Gelukkig kan deze beperking eenvoudig worden omzeild met de gratis iRinger-app.

Hoe een beltoon aan de iPhone toe te voegen
Hoe een beltoon aan de iPhone toe te voegen

Noodzakelijk

  • - iTunes-programma;
  • - iRinger-programma.

instructies:

Stap 1

Zoek op internet en installeer op uw computer de iTunes- en iRinger-programma's die overeenkomen met uw versie van het Windows-besturingssysteem. Deze applicaties kunnen gratis worden gedownload van idownloads.ru of apple.com.

Stap 2

Start de iRinger-app. Druk op de knop Importeren, die wordt aangegeven door een bliksemschicht. In het dialoogvenster dat wordt geopend, moet u het pad naar de opslaglocatie van de muziekbestanden aangeven. Stop je keuze op een van de melodieën en druk op de Open-toets. De applicatie maakt een geluidsbestand in een formaat dat is ontworpen voor gebruik op de iPhone.

Stap 3

Nadat u klaar bent met het converteren van het muziekbestand, klikt u op de knop Voorbeeld en luistert u ernaar. Klik nu met de rechtermuisknop op de Export-toets aangegeven door de notitie en klik op Go. Er wordt een map iPhone-beltonen op uw computer gemaakt onder Mijn documenten. Houd er rekening mee dat u slechts één muziekbestand tegelijk naar de iPhone-beltoon kunt converteren. Bovendien moet worden opgemerkt dat de duur van de iPhone-beltoon niet meer dan 30 seconden is.

Stap 4

Sluit de iPhone met een USB-kabel aan op de computer. Start iTunes. Open het menu "Mediabibliotheek" en klik op de regel "Ringtones". Ga vervolgens naar het menu "Bestand" en klik op het item "Map toevoegen aan bibliotheek". Nu moet je het pad naar de map iPhone Ringtones markeren. Selecteer het ontvangen ringtone-melodiebestand en druk op de OK-knop om de bewerking te voltooien.

Stap 5

Zoek uw geselecteerde beltoon in het juiste gedeelte van de iTunes-app. Selecteer in het menu "Apparaten" uw telefoon uit de beschikbare lijst. Vink de regel "Synchroniseer ringtones" aan in het venster aan de rechterkant. Selecteer "Alle beltonen" als u meerdere beltonen tegelijkertijd downloadt. Klik op de knop "Synchroniseren".

Stap 6

Koppel de iPhone los van uw computer. Ga op je telefoon naar het menu "Instellingen", open het gedeelte "Geluiden" en klik op de regel "Bellen". Stel de gedownloade melodie in door te bellen.

Aanbevolen: