Hoe Crm-systeem "Incliente CRM" Op Hosting Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Crm-systeem "Incliente CRM" Op Hosting Te Installeren
Hoe Crm-systeem "Incliente CRM" Op Hosting Te Installeren

Video: Hoe Crm-systeem "Incliente CRM" Op Hosting Te Installeren

Video: Hoe Crm-systeem
Video: Teamleader als online CRM systeem 2024, Mei
Anonim

CRM wordt vertaald als "klantrelatiebeheer". Maar in werkelijkheid is een CRM-systeem een veel breder begrip. Ze helpt en systematiseert het werk met klanten, en in het algemeen om het proces van bedrijfsbeheer te vergemakkelijken.

CRM installeren op hosting
CRM installeren op hosting

Het is nodig

  • - domeinen op het account;
  • - schijfruimte vanaf 100 mb;
  • - PHP-ondersteuning vanaf versie 5.4;
  • - MySQL-databases;
  • - Postdienst.

instructies:

Stap 1

Download de bronbestanden van het CPM-systeem van de officiële website van de INCLIENT CPM - inclient.ru

De beschrijving bevat een korte instructie voor gevorderde gebruikers.

Beeld
Beeld

Stap 2

Upload het gedownloade archief naar uw hosting en pak het uit in uw sitemap. Om dit te doen, moet u al een domein hebben verbonden en er een sitemap bestaat. Als u, voordat u de bestanden in de sitemap uitpakt, extra bestanden heeft, kunt u deze verwijderen. Als er bijvoorbeeld een standaard index.php-bestand van de hosting is, kunt u dit veilig verwijderen.

Beeld
Beeld

Stap 3

Maak een gehoste MySQL-database. Wijs er bij het aanmaken van een database een aparte gebruiker voor toe, bij voorkeur met volledige rechten. Nadat u de database hebt gemaakt, gaat u ernaartoe om een dump uit het crm-systeem te importeren.

Importeer via phpMyAdmin (werken met databases) de database (dump) van het systeem crm. U kunt een dump nemen in het archief dat u eerder hebt gedownload van de site van de ontwikkelaar langs het pad / domeinen / uw domein / sql / crm_db.sql

Beeld
Beeld

Stap 4

Ga naar het gedeelte "Importeren". Specificeer bestandscodering "utf-8" (standaard geselecteerd). Download de crm-dump van het systeem.

De dump moet snel en zonder fouten worden geladen.

Beeld
Beeld

Stap 5

U bent nu klaar om uw databaseverbinding in te stellen. Ga terug naar de sitemap waar het systeem crm-archief is uitgepakt en open het instellingenbestand onder het pad / domeinen / uw domein / beschermd / config / local.php

De volgende instellingen moeten worden gewijzigd:

1) 'connectionString' => 'mysql: host = localhost; dbname = crm_db', - specificeer de naam van de database waarin de systeem-crm-dump eerder is geïmporteerd;

2) 'username' => 'crm_db_user' en 'password' => '123456', - geef de gebruikersnaam en het wachtwoord van de database op.

3) 'From' =>'[email protected] en 'FromName' => 'Inclient', het is niet nodig om te wijzigen. Hier kunt u het e-mailadres en de naam van de afzender van brieven uit crm specificeren. U kunt de standaard laten.

4) 'Username' => '[email protected]' en 'Password' => 'password_email', - e-mail en wachtwoord uit de mailbox. Als uw mailserver anders is dan Yandex (de instellingen worden standaard opgegeven door de ontwikkelaar), dan moet u ook "SMTPSecure", "Host" en "Port" van uw mailserver specificeren. Als u niet van plan bent om in de nabije toekomst gebruikers aan te maken, kunt u de e-mailinstellingen overslaan.

Nadat het local.php-bestand is geconfigureerd, kunt u inloggen op het crm-systeem. Om dit te doen, volgt u gewoon de link van uw domein.

Beeld
Beeld

Stap 6

Tijdens de eerste autorisatie in het crm-systeem moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren die standaard door de ontwikkelaar zijn ingesteld. Voer de volgende gegevens in:

e-mail - [email protected]

wachtwoord - 0123456

Beeld
Beeld

Stap 7

Nu moet u de inloggegevens voor het crm-systeem vervangen. Ga naar de pagina "Mijn account" (een voorbeeld van de link is uw domein / pagina / user_info), klik op de link "Wijzigen" in het gedeelte "Accountgegevens". Vervang de e-mail in het geopende venster. post, uw naam en uw bedrijfsnaam.

Het klantenbestand is klaar voor gebruik op uw hosting. Houd er rekening mee dat uw account in crm standaard het type "Company Creator" heeft, dus alleen u kunt nieuwe gebruikers maken

Aanbevolen: