Hoe Kaarten Op Navitel . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaarten Op Navitel . Te Installeren
Hoe Kaarten Op Navitel . Te Installeren

Video: Hoe Kaarten Op Navitel . Te Installeren

Video: Hoe Kaarten Op Navitel . Te Installeren
Video: navitel navigation GPS maps install 2024, April
Anonim

Mobiele navigators helpen u de weg te vinden in een onbekend gebied, een ingang te vinden naar de gewenste ingang, zelfs waarschuwen voor files en verkeersongevallen of reparatiewerkzaamheden. Onder de bekende GPS-navigatiesystemen valt een Russische ontwikkeling op - "Navitel Navigator"

Hoe kaarten te installeren op
Hoe kaarten te installeren op

Het is nodig

  • een computer
  • gps-navigator "Navitel"
  • toegang tot internet

instructies:

Stap 1

U kunt kaarten voor Navitel Navigator zowel automatisch als handmatig installeren en bijwerken. Om de kaarten zelf te installeren, heeft u een pc of laptop nodig. Onthoud dat kaarten van de "oude", derde versie van "Navigator" niet werken met de nieuwe, vijfde versie. De nieuwe kaarten zijn zwaarder en bevatten veel meer informatie.

Stap 2

Download de kaarten die je nodig hebt voor heel Rusland of individuele regio's van de website van de fabrikant of een tracker. Kaarten zijn geschikt voor Navitel Navigator op verschillende systemen - Android, Symbian en Windows Mobile. De locatie van de kaartmap is ook hetzelfde.

Stap 3

Als je de kaarten in het archief hebt gedownload, pak ze dan uit op een plaats die voor jou handig is. Sluit uw apparaat op elke mogelijke manier aan op uw computer of laptop. Zoek de map "NavitelContent / Maps " via de computerverkenner en kopieer de gedownloade kaarten naar deze map. Desgewenst kunt u de kaarten van regio's en landen in aparte mappen plaatsen.

Stap 4

Voer vervolgens het programma uit. Idealiter zou ze zelf de kaarten moeten ontdekken en een atlas samenstellen. Als dit niet is gebeurd, ga dan naar het "Menu" en klik vervolgens op "Instellingen" - "Kaarten" - "Atlas openen". Selecteer nu de vereiste kaarten in uw apparaatverkenner en klik op de knop "Atlas maken".

Stap 5

Als u kaarten automatisch bijwerkt. Deze methode is alleen beschikbaar wanneer u bent verbonden met internet. Ga naar "Menu" - "Instellingen" - "Kaart". Selecteer vervolgens het item "Controleren op update. Het programma maakt verbinding met de Navitel Navigator-server en zal u na een tijdje informeren over de mogelijkheid om kaarten bij te werken en hun lijst te tonen. Selecteer degene die je wilt en klik op "Installeren". Dit item is beschikbaar op alle apparaten met een van de drie besturingssystemen: Symbian, Android en Windows Phone. Na het bijwerken van de kaarten wordt de atlas automatisch bijgewerkt.

Aanbevolen: