Hoe Een Beltoon Op Een IPhone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beltoon Op Een IPhone Te Installeren
Hoe Een Beltoon Op Een IPhone Te Installeren

Video: Hoe Een Beltoon Op Een IPhone Te Installeren

Video: Hoe Een Beltoon Op Een IPhone Te Installeren
Video: How To Install Free Ringtones For iPhone 11, 12, 8, iPhone SE No Computer or Jailbreak. 2024, Maart
Anonim

Als je de eigenaar bent van een "appel" -telefoon en je bent verveeld met eentonige standaardgesprekken, dan kun je een melodie op je iPhone instellen, waar je veel meer van zult genieten

hoe een melodie op mount te installeren install
hoe een melodie op mount te installeren install

instructies:

Stap 1

Om een beltoon op uw iPhone te installeren, downloadt u iRinger, een programma voor het bewerken en maken van beltonen op uw computer. Voer het uit en importeer het gewenste songbestand. U moet muziek op uw computer vinden via de verkenner, die wordt geopend nadat u op de knop "importeren" in het programma hebt geklikt.

Stap 2

Het iRinger-programma converteert het bestandsformaat van mp3 naar ondersteund door iPhone m4r-geluiden. Wanneer u ziet dat de conversie is voltooid, drukt u op de knop "exporteren" en vervolgens op "go". Daarna kan de beltoon een naam worden gegeven waarmee u deze gemakkelijk kunt terugvinden wanneer u de beltoon op uw iPhone installeert. Klik op de knop Opslaan.

Stap 3

Als "succes" op het iRinger-scherm verschijnt, betekent dit dat uw beltoon klaar is voor gebruik.

Stap 4

Start iTunes voor iPhone. Als u dit programma niet op uw pc heeft, moet u het installeren. Het helpt je niet alleen om je eigen melodie op je iPhone te installeren, maar ook om andere bestanden uit te wisselen tussen je telefoon en je computer.

Stap 5

Ga naar het gedeelte Geluiden van het programma en voeg het nummerbestand toe aan je iTunes-bibliotheek. Vink in het synchronisatiegedeelte het vakje "Geluiden synchroniseren" aan en synchroniseer uw iPhone met uw computer. Uw favoriete nummer verschijnt in het telefoongeheugen.

Stap 6

Om een melodie op een iPhone te installeren, gaat u naar de instellingen, selecteert u het gedeelte "beltonen" in het menu "geluiden", zet u een vinkje naast uw favoriete nummer. Na deze eenvoudige manipulaties wordt het de oproep van je iPhone.

Aanbevolen: