Hoe De Yandex Traffic-app Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Yandex Traffic-app Te Installeren
Hoe De Yandex Traffic-app Te Installeren

Video: Hoe De Yandex Traffic-app Te Installeren

Video: Hoe De Yandex Traffic-app Te Installeren
Video: How to use the Yandex.Taximeter app for drivers 2024, Maart
Anonim

Een filekaart is altijd voor u beschikbaar dankzij een applicatie zoals Yandex Traffic. In de online modus kunt u samen met andere automobilisten plaatsen van files en opstoppingen in de straten van uw woonplaats creëren en wijzigen.

Hoe de Yandex Traffic-app te installeren
Hoe de Yandex Traffic-app te installeren

instructies:

Stap 1

Om dit te doen, moet u eerst de applicatie zelf downloaden van uw telefoon of van uw computer. Als u wilt downloaden vanaf uw telefoon, typ dan m.ya.ru/ymm in uw browser en download vervolgens de applicatie door op deze link te klikken. Als je een computer wilt gebruiken, bezoek dan de site https://mobile.yandex.ru/maps/download.xml, selecteer in een speciaal "venster" het model van je telefoon, de fabrikant, en dan heb je alleen om "Yandex-pluggen" naar een computer te downloaden en het resulterende bestand naar het mobiele geheugen te verplaatsen.

Stap 2

Na het downloaden van de applicatie moet u de GPS-ontvanger verbinden met uw mobiele apparaat. Om dit te doen, moet u eerst de navigator zelf inschakelen, naar de applicatie gaan en Bluetooth op uw telefoon activeren en vervolgens naar het apparaat zoeken. Na het uitvoeren van zo'n eenvoudige manipulatie, kunt u de straten die vrij zijn voor doorgang in het groen markeren, zodat andere bestuurders ook weten waar u om de files heen kunt.

Stap 3

Nadat u deze applicatie op uw telefoon hebt geïnstalleerd en verder hebt gebruikt, kunt u bovendien "Yandex-files" en andere bestuurders (uiteindelijk uw familieleden, vrienden, kennissen, collega's) adviseren, omdat hoe meer mensen deelnemen aan de ontwikkeling van de applicatie, hoe betrouwbaarder de informatie die op de kaart wordt weergegeven, zal zijn.

Aanbevolen: