Hoe Een Verborgen Nummer In Megaphone Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verborgen Nummer In Megaphone Te Identificeren
Hoe Een Verborgen Nummer In Megaphone Te Identificeren

Video: Hoe Een Verborgen Nummer In Megaphone Te Identificeren

Video: Hoe Een Verborgen Nummer In Megaphone Te Identificeren
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, April
Anonim

Als eigenaar van een telefoonnummer van de Megafon mobiele operator, kunt u op elk moment de nummers van inkomende oproepen achterhalen met de nummeronderdrukkingsservice geactiveerd. Tegenwoordig zijn er twee manieren waarop een abonnee deze actie kan uitvoeren.

Hoe een verborgen nummer in Megaphone te identificeren
Hoe een verborgen nummer in Megaphone te identificeren

Het is nodig

Mobiele telefoon, paspoort, internettoegang op de telefoon

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig biedt de mobiele operator Megafon zijn abonnees een service waarmee ze het telefoonnummer kunnen identificeren dat heeft gebeld met Anti-Caller ID verbonden. Deze service wordt oproepdetails genoemd. De abonnee kan op twee manieren tegelijk profiteren van dit aanbod: via zijn gsm, maar ook door contact op te nemen met het kantoor van de gsm-operator.

Stap 2

Wanneer u contact opneemt met het kantoor van de mobiele operator Megafon, moet u uw paspoort bij u hebben. Dit document is nodig om te kunnen bevestigen dat u de eigenaar van de kamer bent. Bij een aanvraag voor details van gesprekken voor een bepaalde periode kunt u bij elke gratis beheerder terecht. De procedure zelf duurt niet langer dan tien minuten. Als gevolg hiervan krijgt u een afdruk van inkomende oproepen voor de periode waarin u geïnteresseerd bent. Er is ook een andere manier om een soortgelijke dienst te bestellen.

Stap 3

U kunt oproepdetails vanaf uw telefoon bestellen door er een applicatie van de telefoniste op te installeren. Deze applicatie wordt "Servicegids" genoemd. Om een link te krijgen om deze op uw telefoon te downloaden, moet u het volgende nummer bellen: * 105 * 753 #. Er wordt een link naar je mobiel gestuurd in de vorm van een sms-bericht. Het is hiervoor dat u de applicatie naar uw telefoon kunt downloaden. Opgemerkt moet worden dat het programma gratis is, en terwijl het wordt gedownload, wordt het verkeer niet geteld.

Stap 4

Nadat de applicatie is gedownload, installeert u deze. Om oproepdetails te bestellen, moet u het geïnstalleerde programma op uw telefoon uitvoeren en de juiste opdracht selecteren.

Aanbevolen: