Hoe Een Verborgen Mobiel Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verborgen Mobiel Nummer Te Achterhalen?
Hoe Een Verborgen Mobiel Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Een Verborgen Mobiel Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Een Verborgen Mobiel Nummer Te Achterhalen?
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, April
Anonim

Soms moet u informatie ontvangen over wie u belt, zelfs als de bellers de dienst Anti-Caller ID gebruiken. Sommige mobiele operators bieden een andere betaalde dienst aan die voorrang heeft op Anti-Caller ID. Ze noemen het anders.

Hoe een verborgen mobiel nummer te achterhalen?
Hoe een verborgen mobiel nummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Probeer in geen geval de Anti-Caller ID-software te omzeilen. Echt werkbare programma's die voor dit doel zijn ontworpen, bestaan gewoon niet, want wanneer een inkomende oproep met een verborgen nummer van het basisstation binnenkomt, komt deze informatie gewoon niet naar de telefoon. Als iemand u een dergelijke toepassing aanbiedt, probeert de auteur van dit voorstel u ofwel een nepprogramma te verkopen, of uw telefoon te infecteren met een virus of Trojaans paard, of beide tegelijk.

Stap 2

Als u een abonnee bent van de mobiele operator Megafon, activeer dan de service genaamd SuperAON. Het blijkt dat het niet in alle regio's is en dat de abonnementskosten ervoor erg hoog zijn (bijvoorbeeld voor Moskou - 1.500 roebel per maand). Om verbinding te maken, kiest u de USSD-opdracht * 502 #, om de verbinding te verbreken - de opdracht * 502 * 4 #. Tegelijkertijd worden nummers gegarandeerd alleen bepaald voor inkomende internetoproepen. Als een abonnee van een andere operator u belt, of de oproep komt zelfs van een Megafon-abonnee, maar uit een andere regio, kan het nummer nog steeds niet worden geïdentificeerd.

Stap 3

Als u een Beeline-abonnee bent, gebruikt u de service met een vergelijkbare naam - "Super Caller ID". In tegenstelling tot Megafon schrijft Beeline de kosten van de service niet maandelijks, maar dagelijks af voor een bedrag van 50 roebel per dag. Gedurende de maand wordt tegelijkertijd ook gemiddeld 1500 roebel verzameld. Om Super Caller ID te activeren, kiest u * 110 * 4161 #, om te deactiveren - * 110 * 4160 #. Het verborgen aantal abonnees van mobiele netwerken wordt bepaald, maar sommige stadsnummers worden mogelijk niet bepaald.

Stap 4

Gebruik als MTS-abonnee de service die bijna dezelfde naam draagt als Megafon - "Super Caller ID" (verschilt in aanwezigheid van een gat). Voor de verbinding moet u in één keer 2.000 roebel in één keer betalen, en dan wordt het bovendien dagelijks afgeschreven met 6 roebel 50 kopeken per dag. De service wordt helemaal niet geleverd tegen het "Classny" -tarief. Bovendien is het incompatibel met een aantal telefoonmodellen. De abonneenummers van dezelfde operator en regio zijn gegarandeerd, de rest is niet gegarandeerd. Gebruik het USSD-commando * 111 * 007 # zowel om verbinding te maken als om "Super Caller ID" te verbreken. Vervolgens verschijnt een menu waarin u een van de opdrachten kiest waarin u de service kunt activeren of deactiveren.

Stap 5

Houd er rekening mee dat u met geen van deze services kunt achterhalen wie u heeft gebeld vanaf verborgen nummers voordat deze werd geactiveerd. Als u inkomende oproepen ontvangt met frauduleuze pogingen, en nog meer met bedreigingen, moet u de telefoniste en wetshandhavingsinstanties hiervan op de hoogte stellen. Ze hebben informatie over het nummer van de beller, zelfs als hij de Anti-Caller ID-service gebruikt.

Aanbevolen: