Een Verborgen Telefoonnummer Identificeren

Inhoudsopgave:

Een Verborgen Telefoonnummer Identificeren
Een Verborgen Telefoonnummer Identificeren

Video: Een Verborgen Telefoonnummer Identificeren

Video: Een Verborgen Telefoonnummer Identificeren
Video: MAGICIAN LEKT TELEFOONNUMMER TOUZANI 😱 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om erachter te komen wie u belt, vooral wanneer de beller de dienst "Nummeridentificatiebeperking" gebruikt. Mobiele operators bieden aan om een betaalde optie aan te sluiten, die voorrang heeft op Anti-Caller ID. Het wordt anders genoemd, afhankelijk van het mobiele bedrijf.

Een verborgen telefoonnummer identificeren
Een verborgen telefoonnummer identificeren

instructies:

Stap 1

U moet niet proberen de service "Nummeridentificatiebeperking" te omzeilen met verschillende programma's. In feite is er simpelweg geen echt werkbare software ontworpen voor dit doel, omdat wanneer een inkomende oproep met een verborgen nummer wordt ontvangen, deze informatie van het basisstation niet naar de telefoon komt. Als iemand je dergelijke software aanbiedt, dan wil de maker van deze applicatie gewoon een "dummy" verkopen of een Trojaans paard of een virus op een mobiel apparaat installeren, of beide tegelijk.

Stap 2

Als je gebruik maakt van de diensten van Megafon, activeer dan de optie genaamd SuperAON. Het werkt echter niet in alle regio's van de Russische Federatie en de abonnementskosten zijn hoog (bijvoorbeeld voor Moskou - 1.500 roebel per maand). Om verbinding te maken, kiest u de USSD-combinatie op uw telefoon: * 502 #. Voer in de toekomst de volgende opdracht in om uit te schakelen: * 502 * 4 #. Vergeet niet om er rekening mee te houden dat het nummer gegarandeerd alleen wordt bepaald bij een inkomende oproep binnen het netwerk. Als een abonnee van een andere mobiele operator belt, of als er een oproep is van een Megafon-gebruiker uit een andere regio, kan het zijn dat het nummer niet wordt geïdentificeerd.

Stap 3

Abonnees van het mobiele bedrijf "Beeline" kunnen een betaalde dienst genaamd "Super Caller ID" gebruiken. Beeline schrijft de kosten voor het gebruik van de optie niet maandelijks, maar elke dag af voor een bedrag van vijftig roebel per dag. Na een maand worden ook ongeveer 1.500 roebel getypt. Om Super Caller ID te activeren, kiest u * 110 * 4161 # op uw telefoon en om de combinatie uit te schakelen - * 110 * 4160 #. De service biedt informatie over de verborgen nummers van abonnees van alle communicatienetwerken, maar sommige stadsnummers kunnen mogelijk niet worden geïdentificeerd.

Stap 4

Voor gebruikers van de mobiele operator MTS wordt voorgesteld om de optie te gebruiken die dezelfde naam heeft als die van het Megafon-bedrijf - "Super Caller ID". Tijdens de verbinding wordt 2000 roebel in een eenmalige betaling van de mobiele rekening afgeschreven; in de toekomst zal er elke dag 6,5 roebel per dag extra worden afgeschreven. Abonnees met het "Cool"-tarief kunnen deze service helemaal niet activeren. Houd er ook rekening mee dat het niet goed past bij sommige telefoonmodellen. De optie is gegarandeerd om het aantal abonnees van hetzelfde gebied en dezelfde operator te bepalen, identificatie van anderen mag niet doorgaan. Om "Super Caller ID" te verbinden of te verbreken, kiest u het USSD-commando op uw telefoon: * 111 * 007 #. Er wordt een menu op het scherm weergegeven waarin u het juiste item selecteert en de service activeert of deactiveert.

Aanbevolen: