Een Verborgen Nummer Identificeren

Inhoudsopgave:

Een Verborgen Nummer Identificeren
Een Verborgen Nummer Identificeren

Video: Een Verborgen Nummer Identificeren

Video: Een Verborgen Nummer Identificeren
Video: BEL DIT NUMMER NOOIT OM 3 UUR SNACHTS! *GEVAARLIJK* 2024, April
Anonim

Elke eigenaar van een mobiele telefoon werd minstens één keer in zijn leven gebeld door een onbekende abonnee van een verborgen nummer. In dergelijke gevallen neemt iemand de telefoon niet op, maar iemand raakt geïrriteerd en drukt, zich niet inhoudend, alles uit naar de beller. En hoewel een oproep van een verborgen nummer tegenwoordig een slechte vorm van telefoonetiquette is en zelfs enig respect voor de abonnee met zich meebrengt, zijn er soms mensen die zich verschuilen achter de "anonieme" functie. Gelukkig kun je, als je gestoord wordt door dergelijke oproepen, zelf het verborgen nummer achterhalen.

Een verborgen nummer identificeren
Een verborgen nummer identificeren

instructies:

Stap 1

De eigenaardigheid van de functie "verborgen nummer" is dat deze alleen werkt op het niveau van mobiele telefoons. Dat wil zeggen dat de apparatuur van de mobiele operator, ongeacht of de anonimiteitsfunctie op de mobiele telefoon van de beller is ingeschakeld of uitgeschakeld, elk telefoontje en elk nummer van waaruit het is gemaakt, herkent. Neem daarom contact op met de ondersteuningsdienst van uw mobiele operator om het verborgen nummer van de beller te achterhalen.

Stap 2

Laat tijdens een persoonlijk bezoek aan de beheerders uw paspoort zien en bevestig zo uw recht om transacties uit te voeren met een abonneenummer. Bestel daarna de service "Factuurdetails" bij de beheerder. Misschien kost het een bepaald bedrag, dat na het verlenen van deze dienst meestal van uw telefoonrekening wordt afgeschreven.

Stap 3

Nadat de manager de factuurgegevens voor de geselecteerde periode heeft afgedrukt, hoeft u alleen maar het verborgen nummer te bepalen door overeenkomsten te vinden op de datum en tijd van de anonieme oproep in het rapport. Naast het tijdstip van elke oproep wordt ook het nummer van de uitgaande oproep weergegeven. Je hoeft dus alleen maar naar de telefoon van de anonieme abonnee te kijken.

Aanbevolen: