Hoe Skype Op IPhone Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe Skype Op IPhone Te Installeren Install
Hoe Skype Op IPhone Te Installeren Install

Video: Hoe Skype Op IPhone Te Installeren Install

Video: Hoe Skype Op IPhone Te Installeren Install
Video: Как установить Skype на iPhone и iPad 2024, April
Anonim

Skype is een populaire manier om videogesprekken te voeren. Met de uitbreiding van het platform en de komst van apparaten die kunnen videobellen, is de installatie van Skype mogelijk geworden op draagbare apparaten met een ingebouwde camera.

Hoe Skype op iPhone te installeren install
Hoe Skype op iPhone te installeren install

Installatie via AppStore

Voor iPhone is de applicatiebeheerder het AppStore-programma. Het downloaden van programma's voor het apparaat kan ook via de iTunes store, die beschikbaar is voor computers en waarmee u niet alleen programma's kunt installeren, maar ook de inhoud kunt beheren die op het apparaat is opgeslagen.

Om Skype vanaf uw telefoon te installeren, opent u de AppStore. Voer in de bovenste zoekregel het Skype-verzoek in en klik op "OK". Selecteer Skype in de lijst met ontvangen resultaten en klik op "Gratis" om het programma te downloaden. Wanneer u wordt gevraagd om uw Apple ID in te voeren, vult u de vereiste velden in en klikt u op Aanmelden en vervolgens nogmaals op Gratis.

Wacht na het indrukken van de knop tot het programma op de telefoon is geïnstalleerd, waarvan u de voortgang kunt bekijken op het hoofdscherm van het apparaat.

Als u geen Apple ID heeft, kunt u deze registreren door op de knop "Maken" te klikken wanneer u wordt gevraagd om de benodigde gegevens in te voeren.

Installeren in iTunes

Om het programma via iTunes te installeren, moet je je iphone op je computer aansluiten met de kabel die bij het apparaat is geleverd. Na het verbinden verschijnt een programmavenster waarmee u de inhoud van uw apparaat kunt beheren.

Ga naar het gedeelte "Opslaan" en voer de zoekopdracht Skype in het zoekvak in. Selecteer de meest geschikte toepassing in de lijst met resultaten, klik vervolgens op de knop "Gratis" en geef uw accountgegevens op wanneer daarom wordt gevraagd. Het vereiste programma wordt gedownload en komt beschikbaar in het configuratiescherm van de toepassing voor uw apparaat.

Om een programma toe te voegen, klikt u op de iPhone-knop rechtsboven in het programmavenster. Ga naar het applicatietabblad en klik vervolgens op "Synchroniseren" door de juiste vakjes in het geopende venster aan te vinken. Wacht tot de bewerking is voltooid en koppel de telefoon los van de computer.

Het programma starten

Om de applicatie te starten, gebruikt u het applicatiepictogram dat na installatie op het bureaublad van het apparaat verschijnt. Na het downloaden ziet u de programma-interface en een verzoek om een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Voer de gegevens in en klik op de knop "Inloggen" op het scherm.

Als u de accounts nog niet heeft, kunt u deze rechtstreeks op de telefoon aanmaken via de link "Een account aanmaken" onderaan het scherm.

Na het klikken wordt u gevraagd akkoord te gaan met de voorwaarden van de licentieovereenkomst, waarna u wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord voor het account in te stellen. Klik op "Account maken" en gebruik vervolgens de eerder verstrekte informatie om u aan te melden bij uw account.

Aanbevolen: