Hoe App Te Installeren In HTC Wildfire Install

Inhoudsopgave:

Hoe App Te Installeren In HTC Wildfire Install
Hoe App Te Installeren In HTC Wildfire Install

Video: Hoe App Te Installeren In HTC Wildfire Install

Video: Hoe App Te Installeren In HTC Wildfire Install
Video: HTC Wildfire S - OVERCLOCKING and installing Android 4.1.2 2024, April
Anonim

HTC Wildfile - een smartphone op het Android-platform, de oude versie is vrij oud - 2.1. De installatie van applicaties erin wordt uitgevoerd via de virtuele Google-winkel - "Play Market".

HTC Wildvuur-smartphone
HTC Wildvuur-smartphone

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon onbeperkt met internet is verbonden en zich op uw thuisnetwerk bevindt. Zorg ervoor dat u de tijd en vooral de datum correct instelt. Zonder dit is de toegang tot de virtuele winkel onmogelijk en geeft de foutmelding niet aan waarom dit is gebeurd. Zoek de Play Store in de lijst met applicaties. Als het nog niet is bijgewerkt naar een nieuwe versie (dit kan het geval zijn als het apparaat onlangs is geformatteerd), kan het programma Google Play of zelfs Android Market heten. Na de update krijgt het zijn huidige naam.

Stap 2

Als de smartphone nog niet is gekoppeld aan een van de Google-accounts, wordt u gevraagd om een dergelijke koppeling te maken. U kunt uw bestaande Gmail-account gebruiken door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. U kunt ook een nieuwe maken, zowel vanaf uw computer (via de Gmail-webinterface) als vanaf uw smartphone zelf. In het tweede geval wordt u op verschillende schermen gevraagd om tekstvelden met verschillende gegevens (naam, bijnaam, wachtwoord, enz.) in te vullen. Nadat u de gegevens op het ene scherm hebt ingevoerd, gaat u naar het volgende door op de knop "Volgende" te klikken. Na het aanmaken van een account kunt u de "Markt" gaan gebruiken.

Stap 3

Nadat u de Play Store bent binnengegaan, ziet u welke applicaties gebruikers het vaakst installeren, welke door de editors zijn geselecteerd als de meest hoogwaardige, interessante, enzovoort. Boven aan het scherm verschijnt een zoekbalk. Klik erop - er verschijnt een toetsenbord. Typ de naam van de gewenste toepassing en een lijst met programma's die aan de zoekcriteria voldoen, wordt geladen. Kies degene die je wilt. Als het gratis is, verschijnt er een knop "Installeren". Klik erop en u ziet een lijst met machtigingen die de toepassing vereist.

Stap 4

Weiger de installatie als het programma machtigingen vereist die duidelijk niet overeenkomen met het doel ervan, bijvoorbeeld het verzenden van sms, het kiezen van nummers - voor elk programma, toegang tot de camera, microfoon voor een toepassing die duidelijk niet bedoeld is voor audio-opname, fotografie, video opname. Maar als een applicatie alleen toegang tot internet nodig heeft en banners toont, kun je niet bang zijn om het te installeren - hoogstwaarschijnlijk heeft het een wereldwijd netwerk nodig om banners te downloaden.

Stap 5

Antivirus moet de eerste toepassing zijn die moet worden geïnstalleerd. Pas daarna kunnen anderen worden geplaatst. Antivirus kan lichtgewicht en gratis zijn, maar het moet van een bekend merk zijn. Het moet constant actief zijn, op tijd worden bijgewerkt (of automatisch bijwerken inschakelen, alleen uitschakelen voor de periode dat het in roaming is), en periodiek volledige controles uitvoeren. U kunt niet meer dan één antivirusprogramma op het apparaat bewaren.

Stap 6

Bij het installeren van een betaalde applicatie zal er in plaats van de knop "Installeren" een knop zijn met de prijs ervan. Nadat u erop hebt geklikt, wordt u gevraagd een betaalmethode te kiezen. Als u een bankkaart kiest, moet u de gegevens ervan invullen. Zorg ervoor dat het van jou persoonlijk is. Voer de kaartgegevens in vanaf het standaard Android-toetsenbord, niet een alternatief.

Stap 7

De veiligste optie is om virtuele wegwerpkaarten te gebruiken met een beperkte bestedingslimiet. Je kunt ze in sommige betaalterminals krijgen. Zo'n kaart is een cheque die door de terminal wordt afgedrukt. Bij sommige operatoren kunt u ook betalen voor toepassingen in de Market met uw SIM-kaartaccount.

Aanbevolen: