Hoe De Service "Mijn Land" Op Beeline Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Mijn Land" Op Beeline Te Activeren
Hoe De Service "Mijn Land" Op Beeline Te Activeren

Video: Hoe De Service "Mijn Land" Op Beeline Te Activeren

Video: Hoe De Service
Video: Human Potential | Vievienne Ming | SingularityU Portugal Summit Cascais 2024, April
Anonim

Een service genaamd "Mijn land" van de Beeline-operator is gemaakt om de kosten voor oproepen binnen Rusland te verlagen. Als u zich in een regio van ons land bevindt, worden de gesprekskosten verlaagd. Deze dienst kan worden aangesloten op alle abonnees van postpaid en prepaid betalingssystemen, het is niet alleen beschikbaar voor modems en tablets met hun tarieven.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Om de "Mijn land"-service op Beeline te activeren, moet u de volgende combinatie * 110 * 0021 # kiezen. U kunt dit ook doen via uw persoonlijke account op de website van de operator. Selecteer het menu "Producten", vervolgens "Diensten en kortingen", zoek de service "Mijn land", klik erop en voer vervolgens het telefoonnummer in, dat een sms ontvangt met een code die moet worden ingevoerd het formulier.

Servicevoorwaarden "Mijn land"

Deze optie is onbeperkt geldig, totdat u deze wilt annuleren of uitschakelen. Het werkt in heel Rusland, met uitzondering van uw thuisregio.

Als de service "Thuisregio" wordt geactiveerd wanneer de optie "Mijn land" wordt geactiveerd, wordt de eerste automatisch uitgeschakeld.

De service "Mijn land" uitschakelen

Op Beeline is het uitschakelen van deze optie vrij eenvoudig. Om dit te doen, kiest u het commando * 110 * 0020 #, en deze optie wordt uitgeschakeld. U kunt ook uw mobiele provider bellen en dit telefonisch doen. Een andere optie om de service uit te schakelen is om uw persoonlijke account te gebruiken.

Gebruiksvoorwaarden van de dienst "Mijn land"

Er zijn geen abonnementskosten wanneer deze optie is aangesloten. De verbindingskosten bedragen 25 roebel.

Bij een inkomende oproep kost de eerste minuut 2,5 roebel, alle andere minuten zijn gratis. Voor een uitgaand gesprek naar Beeline wordt elke minuut 2,5 roebel in rekening gebracht. SMS-kosten - 2, 5 roebel.

Facturering is per minuut: bij een gesprek van enkele seconden wordt het geld volledig per minuut opgenomen.

Aanbevolen: