Hoe De Service "All Russia" Van Megafon . Te Activeren

Hoe De Service "All Russia" Van Megafon . Te Activeren
Hoe De Service "All Russia" Van Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De Service "All Russia" Van Megafon . Te Activeren

Video: Hoe De Service "All Russia" Van Megafon . Te Activeren
Video: How to Buy a Russian SIM Card. " Real Russia" 2024, Maart
Anonim

De tariefoptie "All Russia", die wordt aangeboden door de mobiele operator Megafon, is een service waarmee mensen die ermee zijn verbonden, kunnen sms'en, bellen, internetten en andere communicatiediensten tegen gunstige voorwaarden in heel Rusland. Deze service is erg handig voor diegenen die vaak naar verschillende regio's van Rusland reizen.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

De eerste manier waarop u de All Russia-service kunt activeren, is door de volgende combinatie te kiezen: * 548 * 1 # en een belknop. Binnen enkele minuten ontvang je een melding dat de dienst succesvol is verbonden. Houd er hierbij rekening mee dat het verzoek rechtstreeks moet worden verzonden vanaf het nummer waarnaar u deze service wilt activeren.

De tweede manier is om het gratis nummer 8 800 55 00 500 te bellen en de operator te vragen de optie "All Russia" voor u te activeren. Hier moet u voorbereid zijn op het feit dat u de volgende gegevens moet noemen: telefoonnummer, volledige naam van de simkaarthouder, paspoortgegevens. De procedure duurt niet langer dan vijf minuten.

De derde manier is om de dichtstbijzijnde Megafon communicatiesalon te bezoeken, waar medewerkers deze service aan u zullen koppelen. In dit geval moet u een paspoort bij u hebben.

De vierde manier is om de Service Guide te gebruiken. Doorloop de eenvoudige registratieprocedure op de officiële website van Megafon en schakel de optie "All Russia" in uw persoonlijke account in. Over het algemeen kunt u in uw persoonlijke account absoluut elke service verbinden of loskoppelen.

De vijfde manier is om een sms te sturen naar het gratis nummer 000105975. De tekst van het bericht kan van alles zijn.

De laatste manier is om het commando 0500975 te kiezen, na het kiezen moet je op de belknop drukken. In de regel wordt de service binnen een half uur geactiveerd.

Aanbevolen: