Hoe De Service "U Bent Gebeld" Op Tele-2 . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "U Bent Gebeld" Op Tele-2 . Te Activeren
Hoe De Service "U Bent Gebeld" Op Tele-2 . Te Activeren

Video: Hoe De Service "U Bent Gebeld" Op Tele-2 . Te Activeren

Video: Hoe De Service
Video: Tele2 presents| Mijn Tele2 activeren 2024, Mei
Anonim

De "Who Called"-service is inbegrepen in het pakket van aanvullende diensten die worden geleverd door de mobiele operator TELE2 die in veel regio's van Rusland actief is.

Hoe de service "U bent gebeld" op Tele-2. te activeren
Hoe de service "U bent gebeld" op Tele-2. te activeren

instructies:

Stap 1

Mobiele operator TELE2 biedt abonnees van zijn netwerk een handige service genaamd "Who Called" aan. Als de abonnee tijdelijk het dekkingsgebied van het netwerk heeft verlaten of de telefoon heeft uitgeschakeld, wordt er bij het opnieuw inschakelen van het apparaat een automatisch sms-bericht naar het mobiele nummer verzonden. De inhoud van zo'n bericht is:

- het aantal gemiste oproepen;

- tijd van de laatste inkomende oproep;

- het nummer van waaruit werd gebeld.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de Who Called-service helemaal gratis is en geen speciale activering vereist. De verbinding met de "Who Called"-service wordt automatisch uitgevoerd.

Stap 3

Als u de service "Wie heeft gebeld" tijdelijk wilt uitschakelen, kiest u de opdracht # 62 # en drukt u op de beltoets op het toetsenbord van de telefoon. Opnieuw verbinding maken met de dienst kan met de opdracht ** 62 * 600 # en de beltoets op het toetsenbord van het mobiele apparaat.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de service "Wie heeft gebeld" niet kan werken wanneer de functie voor het doorschakelen van een inkomende oproep naar een mobiel of vast apparaat is geactiveerd. Houd er ook rekening mee dat de bewaartermijn voor niet-verzonden sms-berichten over gemiste oproepen vierentwintig uur is. Na deze periode worden alle niet-verzonden berichten automatisch verwijderd.

Stap 5

Wanneer een inkomende oproep wordt gedaan vanaf een "geheim" nummer, wordt de nummerbepaling niet uitgevoerd. Als u de oproepgegevens wilt decoderen, moet u de officiële website van de mobiele operator TELE2 bezoeken. Vouw het menu "Service" van de bovenste werkbalk van het bronvenster uit en ga naar het gedeelte "Internetservice". Hier kunt u gratis gedetailleerde informatie krijgen over alle inkomende oproepen met de identificatie van het abonneenummer.

Stap 6

Een andere manier om details te verkrijgen, is een oproep naar het servicenummer 611. In dit geval wordt de decodering van inkomende oproepen aangetekend verzonden. Helaas wordt deze service betaald - de kosten van detaillering voor een maand bedragen 20 roebel.

Aanbevolen: