Hoe De Service "Zero Without Borders" Op MTS . Te Activeren

Hoe De Service "Zero Without Borders" Op MTS . Te Activeren
Hoe De Service "Zero Without Borders" Op MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Service "Zero Without Borders" Op MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Service
Video: net start and net stop a service 2024, April
Anonim

Zero Without Borders is een dienst van MTS. Dankzij deze optie krijgt elke abonnee die zich abonneert op deze dienst de mogelijkheid om oproepen te ontvangen (van 1 tot 10 minuten) tijdens internationale roaming helemaal gratis.

Hoe te verbinden
Hoe te verbinden

De eenvoudigste manier om de "Zero without Borders"-service op de MTS te activeren, is door het commando te kiezen: * 444 # en de belknop. De service maakt automatisch verbinding, u ontvangt ook een sms met een melding over de succesvolle verbinding van deze optie. Er zijn andere combinaties, door te kiezen welke, de "Zero without Borders"-service wordt geactiveerd. De eerste combinatie is * 111 * 33 * 7 # belknop, de tweede is * 111 * 4444 # belknop. Activering van de service is gratis, maar de dagelijkse vergoeding voor het gebruik van deze optie is 25 roebel.

Een even eenvoudige manier om de optie te activeren is door een gratis bericht te sturen naar het korte nummer 111. SMS-tekst - 33.

De service "Zero without Borders" kan ook worden geactiveerd door contact op te nemen met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor, waar medewerkers u zullen helpen om verbinding te maken, of door het gratis nummer 0890 van de operator te bellen. In beide gevallen is een paspoort vereist.

Welnu, de laatste manier is om contact op te nemen met de internetassistent in uw persoonlijke account. Ga naar de officiële website van MTS, registreer u (vergeet niet uw login op te slaan, meestal een telefoonnummer en wachtwoord), voer uw persoonlijke account in, geef deze gegevens op en selecteer het tabblad "Internetassistent".

Zoek in het geopende venster de regel "servicebeheer" en klik erop. Zoek in het menu dat voor je verscheen de regel "internationale roaming", dan "nul zonder grenzen" en klik er tegenover op het tabblad "verbinden". De service wordt in de komende minuten geactiveerd, u ontvangt ook een melding dat de optie succesvol is verbonden.

Aanbevolen: