Hoe De "Beep"-service Voor Beeline Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Beep"-service Voor Beeline Te Activeren
Hoe De "Beep"-service Voor Beeline Te Activeren

Video: Hoe De "Beep"-service Voor Beeline Te Activeren

Video: Hoe De
Video: UPS alarm, is it an emergency and what should I do? 2024, Mei
Anonim

De service voor het wijzigen van standaardpiepjes in melodieën en grappen wordt momenteel de "Hallo"-service genoemd. U kunt een originele kiestoon toewijzen aan alle bellers, of een specifiek motief selecteren voor een specifieke persoon of groep mensen. Dan hoort iedereen die telefonisch contact met je opneemt de geluiden die je voor hem hebt ingesteld in de ontvanger.

Hoe de "Beep"-service voor Beeline te activeren
Hoe de "Beep"-service voor Beeline te activeren

Noodzakelijk

  • - een telefoon aangesloten op Beeline;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Verander de gebruikelijke piep in iets interessants door het gratis nummer 0770 te bellen. In dit geval worden de piepjes op uw mobiele telefoon automatisch vervangen door een gratis standaard muziekcompositie die alle bellers zullen horen. Als deze optie niet bij u past, kiest u wat u leuk vindt uit de catalogus op de officiële website van het bedrijf Beeline of door hetzelfde nummer te bellen - 0770.

Stap 2

Als je de code van het nummer dat je nodig hebt al weet, stuur dan een sms met deze code naar 0770. De dienst wordt automatisch geactiveerd.

Stap 3

Als je de melodie leuk vond in plaats van de kiestoon van de "Beeline"-abonnee die je belde, druk dan tijdens het gesprek op de ster. Daarna wordt de compositie gekopieerd en ontvang je een sms-melding met informatie over de naam, kosten en duur van het geselecteerde motief of stemtruc. Als u niet bent geabonneerd op de service voor het vervangen van de kiestoon, wordt de "Hallo"-service automatisch geactiveerd. Door op de ster te drukken, gaat de klant akkoord met de servicevoorwaarden en de kosten ervan.

Stap 4

Stel uw eigen lied of een persoonlijk opgenomen begroeting in door de "Hallo"-service te bestellen op 0770 en vervolgens door uw muziek- of spraakbericht op te nemen op hetzelfde nummer 0770 of op 0778. De kosten van het opnemen van een exclusieve "met uw platen op 0770 en in een speciaal gedeelte van de website van de exploitant - privet.beeline.ru.

Stap 5

Presenteer een melodie in plaats van een kiestoon aan een andere abonnee, als hij al de "Hallo"-service heeft. Wanneer de service "Hallo als cadeau" is aangesloten, betaalt de klant alleen voor het nummer dat hij geeft. U kunt een nieuwe kiestoon geven door te bellen naar 0770 of via de website.

Aanbevolen: