Hoe De "Mobile Transfer"-service In "Megafon" Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Mobile Transfer"-service In "Megafon" Te Activeren
Hoe De "Mobile Transfer"-service In "Megafon" Te Activeren

Video: Hoe De "Mobile Transfer"-service In "Megafon" Te Activeren

Video: Hoe De
Video: Как активировать сим-карту на Андроиде: очень просто и быстро 2024, April
Anonim

De "Mobile Transfer"-service in Megafon is automatisch verbonden met elke abonnee, er zijn geen afzonderlijke acties van de klant vereist. Het is alleen nodig om deze service te activeren door een speciaal bericht te sturen als deze eerder is gedeactiveerd.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

De Mobile Transfer-service wordt aangeboden aan elke Megafon-abonnee en er is veel vraag naar, omdat u hiermee snel geld van het ene telefoonnummer naar het andere kunt overboeken. Bij gebruik van deze service krijgt de gebruiker de mogelijkheid om het saldo van zijn telefoon te delen door geld te sturen naar vrienden of familieleden die onverwacht geen geld meer hebben. Er zijn geen abonnementskosten voor de service, dus het bedrijf verbindt deze automatisch met alle nieuwe abonnees. De klant hoeft geen extra acties uit te voeren, het is voldoende om een simkaart van deze operator te krijgen voor het volledige gebruik van Mobile Transfer.

Wat te doen als de Mobile Transfer-service is uitgeschakeld?

Als een abonnee per ongeluk of opzettelijk de Mobile Transfer-service bij Megafon heeft uitgeschakeld, kan deze onmiddellijk en onafhankelijk worden teruggekoppeld. Om verbinding te maken, volstaat het om een gewoon sms-bericht met de tekst "1" naar het nummer 3311 te sturen. Voor het verzenden van dit bericht wordt er geen geld van de rekening afgeschreven, daarom kunt u een onbeperkt aantal keren verbinding maken en de service verbreken. Een alternatieve verbindingsoptie is om na het kiezen een speciaal USSD-commando "* 105 * 220 * 0 #" te gebruiken, waarbij u op de belknop moet drukken. Om geld naar een andere abonnee te sturen, kiest u "* 133 * overdrachtsgrootte * nummer van de ontvanger #" en drukt u vervolgens op de belknop.

Bijzonderheden van het gebruik van de Mobile Transfer-service

Bij het gebruik van de beschreven dienst dienen abonnees er rekening mee te houden dat alle kosten voor het uitvoeren van elke overdracht door de afzender worden gedragen. In dit geval kan het nummer van de ontvanger van de overdracht in de bovenstaande opdracht op elke manier worden gekozen, inclusief formaten van tien en elf cijfers. Nadat de overdracht succesvol is verzonden, ontvangt de abonnee een bijbehorend meldingsbericht. De goedkoopste manier is om overschrijvingen naar andere Megafon-abonnees in uw eigen regio te sturen, aangezien u in dit geval alleen de kosten voor het verwerken van de overboeking hoeft te betalen (vijf roebel voor Moskou, ongeacht het bedrag). Als de overschrijving naar het nummer van een andere operator of naar een andere regio wordt gestuurd, wordt er een commissie in rekening gebracht, waarvan het bedrag varieert van twee tot zes procent van het overgemaakte bedrag. De maximale grootte van één overdracht mag niet groter zijn dan 500 roebel, er zijn geen beperkingen op het aantal overdrachten.

Aanbevolen: