Hoe Een Persoon Te Herkennen Aan De Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Te Herkennen Aan De Mobiele Telefoon
Hoe Een Persoon Te Herkennen Aan De Mobiele Telefoon

Video: Hoe Een Persoon Te Herkennen Aan De Mobiele Telefoon

Video: Hoe Een Persoon Te Herkennen Aan De Mobiele Telefoon
Video: Hoe kan je iemands WhatsApp aflezen 2024, April
Anonim

Ben je je hersens aan het pijnigen of het mogelijk is om informatie over een persoon op een mobiele telefoon te achterhalen? Natuurlijk mag dat! Er zijn echter maar weinig legale manieren om deze informatie te achterhalen. Maar als je ergens klaar voor bent om je doel te bereiken, ga je gang.

Hoe een persoon te herkennen aan de mobiele telefoon
Hoe een persoon te herkennen aan de mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

U kunt alles over een persoon op zijn mobiele telefoon te weten komen door een database van een telecomoperator te kopen. Ondanks het feit dat de verspreiding van persoonlijke gegevens illegaal is, lekt het op de een of andere manier via de beveiligingsdienst van telecommunicatiebedrijven en gaat het in vrije, zij het illegale, verkoop.

Stap 2

Kijk niet naar het feit dat dergelijke databases "uit de hand" worden verkocht en u zult niet op een cheque worden geslagen. Het belangrijkste waar u op moet letten, is de bruikbaarheid van de schijf zelf en de "versheid" van de informatie die erop is vastgelegd. Neem hiervoor een laptop mee als je zo'n basis gaat kopen, en je kunt deze kopen op de markten waar ze verschillende soorten computerapparatuur en componenten ervoor verkopen. Probeer in Moskou Mitinsky, Savelovsky, Budenovsky, enz. Te bezoeken. markten.

Stap 3

Als de optie met de aankoop van de database niet bij u past, probeer dan met de verkopers te onderhandelen over de uitvoering van één enkel verzoek en toets het mobiele telefoonnummer in dat u interesseert. Deze optie zal ongetwijfeld goedkoper zijn dan het kopen van de hele database en u helpen uw budget te besparen. U kunt ook zoeken naar soortgelijke diensten op de pagina's van het wereldwijde internet, die vol staan met dit soort aanbiedingen. Vergeet niet dat er naast de betaalde diensten ook gratis diensten zijn, en het is het meest effectief om daarmee te beginnen. In het geval van een mislukte poging, verliest u niets en kunt u overschakelen naar betaalde zoekmachines.

Stap 4

Wanneer u een betaalde dienst gebruikt, wees dan waakzaam en probeer niet voor de trucs van oplichters te vallen. Raadpleeg van tevoren de forums met recensies over een bepaalde site, die aanbieden om informatie over een persoon op een mobiele telefoon te achterhalen. Houd er ook rekening mee dat door het verzenden van een sms-bericht naar een kort nummer om de gekochte informatie te betalen, u het risico loopt meer geld uit te geven dan het bedrag dat op de site wordt aangegeven. Informatie over de zogenaamde "gratis sms naar verkort nummer" op een van de diensten voor het controleren van de kosten van betaalde sms vindt u hier:

Aanbevolen: