Hoe U Met Een Mobiele Telefoon Kunt Achterhalen Waar Een Persoon Is?

Inhoudsopgave:

Hoe U Met Een Mobiele Telefoon Kunt Achterhalen Waar Een Persoon Is?
Hoe U Met Een Mobiele Telefoon Kunt Achterhalen Waar Een Persoon Is?
Anonim

Op een mobiele telefoon kunt u niet alleen rechtstreeks bellen en communiceren, maar ook achterhalen waar de persoon in wie u geïnteresseerd bent zich momenteel bevindt. Hoe deze kans benutten?

Hoe u met een mobiele telefoon kunt achterhalen waar een persoon is?
Hoe u met een mobiele telefoon kunt achterhalen waar een persoon is?

instructies:

Stap 1

Als een persoon plotseling verdwijnt en u vermoedt dat hem een ongeluk is overkomen, neem dan contact op met de politie. Wetshandhavers zullen een verzoek indienen bij het mobiele bedrijf en de operator kan de locatie van de gewenste simkaart van de gebruiker bepalen. Het heeft geen zin om rechtstreeks naar een organisatie te gaan die mobiele diensten levert, aangezien haar werknemers niet het recht hebben om vertrouwelijke informatie aan iemand anders dan overheidsfunctionarissen bekend te maken.

Stap 2

Als je constant de locatie van een persoon wilt volgen, of het nu een kind, je vriendin of iemand anders is, download dan een richtingzoekerprogramma. Er zijn veel sites op internet die dergelijke software aanbieden. Bijvoorbeeld https://www.spyline.ru/content/view/114/opredelit-mestonahojdenie-telephona-nayti-chelovekatsiy. Aan het downloaden zijn kosten verbonden. Installeer het programma op uw telefoon, voer het nummer van de gewenste abonnee in en krijg toegang tot zijn mobiele telefoon en informatie over zijn locatie. Deze applicatie werkt echter niet met alle telefoonmodellen, dus controleer van tevoren de compatibiliteit van uw mobiel met dergelijke programma's.

Stap 3

Zoekservices helpen ook om alles te weten te komen over de eigenaar van een mobiel communicatieapparaat, bijvoorbeeld https://www.rus-poisk.com/phone.php#pay of https://i-kapkan.ru/?rid=1461. Voer het nummer van de telefoon in die u nodig hebt in het veld en ontdek alles over de registratie van de eigenaar op sociale netwerken, op datingsites, cv's die naar verschillende bedrijven zijn verzonden, evenals over de locatie van het apparaat op dit moment. Diensten worden betaald en vereisen registratie

Stap 4

De woonplaats van de abonnee kan bij benadering worden bepaald aan de hand van de DEF-code. Dit zijn de eerste zes cijfers van een mobiel nummer. U kunt de tabel met mobiele telefooncodes hier downloaden: https://www.ccs.ru/services/mmts/DEF_RF.php. Kijk naar het nummer en gebruik de eerste cijfers om te bepalen in welke stad de simkaart is gekocht. Dit kan handig zijn als je elkaar bijvoorbeeld op internet hebt ontmoet en meer wilt weten over een persoon, maar hij zelf liever een geheim houdt. Bovendien helpt dergelijke informatie om onnodige kosten voor mobiele communicatie te voorkomen.

Aanbevolen: