Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Tele2-netwerk

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Tele2-netwerk
Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Tele2-netwerk

Video: Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Tele2-netwerk

Video: Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Tele2-netwerk
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, April
Anonim

Diensten voor het aansluiten en gebruiken van mobiel internet van de mobiele operator Tele2 zijn gratis. Om te kunnen werken, altijd in contact zijn met familie en vrienden, de nodige informatie bekijken, de juiste internetinstellingen op je telefoon instellen.

Internet instellen op een telefoon in het Tele2-netwerk
Internet instellen op een telefoon in het Tele2-netwerk

Het is nodig

  • - mobiele telefoon met GPRS / EDGE-ondersteuning;
  • - Tele2 simkaart;
  • - gebruikershandleiding telefoon.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon EDGE / GPRS-ondersteuning heeft. Zie hiervoor de gebruiksaanwijzing of op de website van de fabrikant van je mobiele telefoon.

Stap 2

Nadat u de bevestiging hebt gevonden dat uw telefoon alle technologieën ondersteunt die nodig zijn voor een internetverbinding, kiest u 679. SMS-berichten beginnen binnen te komen op uw telefoon. Ze bevatten automatische internetinstellingen en instructies om ze op uw telefoon op te slaan. Ga te werk in overeenstemming met de informatie die in de berichten is ontvangen. Sla na het voltooien van alle beschreven stappen de nieuwe instellingen op.

Stap 3

Start je telefoon opnieuw op. Online gaan. Als alle handelingen correct zijn uitgevoerd, wordt de Tele2-startpagina geopend in het browservenster.

Stap 4

Als u problemen ondervindt bij het instellen van automatische instellingen, voert u de vereiste informatie handmatig in. Ga naar het telefoonmenu, selecteer het tabblad "Instellingen". Afhankelijk van uw telefoonmodel kan het verdere pad voor het invoeren van de instellingen verschillen. Op https://www.gprs-manual.tele2.ru/settings/hw/ vind je hoe je in het speciale menu op je telefoon komt.

Stap 5

Voer wap.tele2.ru in bij het item "Startpagina". Stel tegenover de "Proxyserver" "Uitgeschakeld". Geef in de kolom "Kanaal- of verbindingstype" GPRS op. Schrijf internet.tele2.ru in het veld APN-toegangspunt. Bij het instellen van internet via de Tele2-operator is een gebruikersnaam en wachtwoord niet nodig.

Stap 6

Sla de geconfigureerde instellingen voor de nieuwe verbinding op. Houd er rekening mee dat surfen op internet nu start vanaf de Tele2-pagina. Diensten worden gratis aangeboden aan alle abonnees. Houd er rekening mee dat er kosten voor gegevensoverdracht van toepassing zijn.

Aanbevolen: