Een Wachtwoord Instellen Voor Een Bericht Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Instellen Voor Een Bericht Op Je Telefoon
Een Wachtwoord Instellen Voor Een Bericht Op Je Telefoon

Video: Een Wachtwoord Instellen Voor Een Bericht Op Je Telefoon

Video: Een Wachtwoord Instellen Voor Een Bericht Op Je Telefoon
Video: How to lock messages on Android phone 2024, April
Anonim

In het recente verleden gebruikten we postkantoren om met elkaar te communiceren. Tegenwoordig gebruikt de moderne mens, die met zijn tijd meegaat, de short message service (SMS) om geschreven berichten te verzenden. Maar te allen tijde was het noodzakelijk om de veiligheid van persoonlijke correspondentie te waarborgen. Om privéberichten te beschermen, hebben de meeste fabrikanten van mobiele telefoons tegenwoordig een functie voorzien om een wachtwoord in te stellen voor sms-berichten.

Het wachtwoord zorgt ervoor dat uw berichten niet worden gelezen
Het wachtwoord zorgt ervoor dat uw berichten niet worden gelezen

instructies:

Stap 1

Om een wachtwoord voor berichten in te stellen via het menu van de mobiele telefoon, gaat u naar het menu "Instellingen" en vervolgens naar het gedeelte "Beveiliging". In het gedeelte "Beveiliging" wordt het wachtwoord meestal ingesteld via de functie "Bescherming van persoonlijke gegevens" (de naam van de functie kan verschillen afhankelijk van het merk en/of model van de mobiele telefoon).

Stap 2

Door de functie "Bescherming van persoonlijke gegevens" te kiezen, wordt u mogelijk gevraagd een wachtwoord in te stellen voor contacten, persoonlijke bestanden, berichten (ook afhankelijk van het merk en/of model van de telefoon). Selecteer in de voorgestelde lijst "Berichten" en druk op de knop "OK". Na het voltooien van deze stappen moet u een wachtwoord invoeren. In de meeste gevallen is het wachtwoord voor het beschermen van privéberichten hetzelfde als de telefoonblokkeringscode. Standaard kan de fabrikant van de mobiele telefoon de codes "0000", "1234" of "12345" instellen. Als de fabrikant een code (wachtwoord) voor de telefoon heeft ingesteld, moet deze worden aangegeven in de instructies die bij de mobiele telefoon zijn gevoegd.

Stap 3

Het wordt aanbevolen om de code (wachtwoord) te wijzigen om uw privéberichten beter te beschermen. Selecteer hiervoor de functie "Wachtwoord wijzigen" in het gedeelte "Beveiliging" ("Menu"> "Instellingen"> "Beveiliging"). U wordt gevraagd om het oude wachtwoord (wachtwoord ingesteld door de fabrikant) in te voeren, vervolgens het nieuwe wachtwoord in te voeren, waarna het nieuwe wachtwoord moet worden herhaald. Het nieuwe wachtwoord moet 4 tot 8 tekens bevatten, meestal kunnen cijfers en/of letters van het Latijnse alfabet worden gebruikt om het wachtwoord te combineren. Het wordt aanbevolen om het nieuwe wachtwoord op te schrijven. Als u uw wachtwoord verliest, moet u contact opnemen met het servicecentrum.

Stap 4

De ingestelde code (wachtwoord) om berichten te beschermen, moet elke keer dat u de sectie "Berichten" selecteert, worden ingevoerd. Na het voltooien van de bovenstaande stappen, is de veiligheid van uw persoonlijke correspondentie gegarandeerd.

Aanbevolen: