Hoe U Het Internet Handmatig Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Internet Handmatig Op Uw Telefoon Kunt Instellen
Hoe U Het Internet Handmatig Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Video: Hoe U Het Internet Handmatig Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Video: Hoe U Het Internet Handmatig Op Uw Telefoon Kunt Instellen
Video: How to Manually Set-Up Airtel Internet on your Feature Phone 2024, Mei
Anonim

Dankzij het internet dat op uw telefoon is aangesloten, hebt u toegang tot het netwerk wanneer u maar wilt. Je kunt e-mail checken, chatten op sociale netwerken en je telefoon gebruiken als navigator.

Hoe u het internet handmatig op uw telefoon kunt instellen
Hoe u het internet handmatig op uw telefoon kunt instellen

instructies:

Stap 1

Ontdek - is het mogelijk om als zodanig verbinding te maken met internet op uw telefoonmodel? U kunt dit vinden in de lijst met technische kenmerken van uw apparaat. Daarnaast zijn er verschillende soorten verbindingen: Wi-Fi, EDGE, GPRS en WAP. Elk van hen verbinden heeft bepaalde nuances, maar de algemene principes van het opzetten van mobiel internet zijn hetzelfde. Zo vereist een wifi-verbinding, naast een goed aangesloten telefoon, een actief toegangspunt in het dekkingsgebied van het mobiele apparaat.

Stap 2

Er zijn twee manieren om internet op een mobiel apparaat in te stellen. De eerste is om een SMS naar een verkort nummer te sturen en het ontvangen bericht op te slaan als de "standaard" instellingen. Ten tweede kunt u toegang krijgen tot het netwerk door alle velden in het menu "Internetverbindingen" met uw eigen hand in te vullen.

Stap 3

In het eerste veld moet u de naam van de verbinding zelf invoeren. Alles is hier eenvoudig: als naam van het netwerk wordt de Engelstalige naam van uw operator aangegeven met de toevoeging van het woord "Internet". Voorbeelden: MTS Internet, Beeline Internet, etc. Vervolgens moet u de home-URL invullen van de verbinding die u wilt verbinden. In feite is dit de startpagina van elke mobiele operator (mts.ru, megafon.ru).

Stap 4

Bij het item "Proxyserver" krijgt u de keuze "Aan / Uit". Schakel de toegang daartoe uit. Elke internetverbinding heeft zijn eigen unieke adres - u moet het op de website van de operator bekijken en numerieke waarden in het veld "IP-adres" invoeren.

Stap 5

De naam van het internettoegangspunt heeft een enkele vorm - internet (naam van uw provider).ru. Om het beveiligingsniveau van de toegang tot het netwerk te verhogen, moet u een login en wachtwoord invoeren om vanaf een mobiele telefoon toegang tot internet te krijgen. Ze zijn ook te vinden op de officiële website van het bedrijf dat u mobiele diensten levert.

Aanbevolen: