Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Samsung

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Samsung
Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Samsung

Video: Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Samsung

Video: Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Samsung
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, April
Anonim

De internetverbinding op een mobiele telefoon van Samsung is hetzelfde als op elke andere telefoon. U hoeft alleen maar automatische instellingen te bestellen bij een telecomoperator en deze op te slaan.

Internet instellen op een mobiele telefoon van Samsung
Internet instellen op een mobiele telefoon van Samsung

instructies:

Stap 1

Voor zijn abonnees heeft de telecomoperator "MegaFon" een speciale service gecreëerd waarmee u de klok rond automatische internetinstellingen kunt bestellen. Deze service bevindt zich op de officiële website van het bedrijf. Eerst moet de abonnee naar de hoofdpagina gaan, het tabblad "Telefoons" selecteren en vervolgens op de kolom "Internet-, WAP- en GPRS-instellingen" klikken. Zodra alle benodigde handelingen zijn uitgevoerd, verschijnt er een aanvraagformulier op het scherm. Het moet ingevuld en verzonden worden.

Stap 2

MegaFon-abonnees kunnen echter een andere methode gebruiken om hun internetverbinding in te stellen. Het bestaat uit het verzenden van een sms-bericht naar het korte nummer 5049. Vergeet niet het nummer 1 in de tekst te vermelden, evenals de nummers 2 of 3, als u ook de WAP-, MMS-instellingen nodig hebt. Naast dit nummer geeft de telefoniste er nog twee, deze zijn bedoeld om mee te bellen: 05049 en 05190.

Stap 3

Elke klant van MegaFon kan ook contact opnemen met de abonneeservice door vanaf zijn mobiele telefoon naar het korte nummer 0500 te bellen. Als u alleen een vaste telefoon tot uw beschikking heeft, gebruik dan het nummer 5025500. Voor alle interessante vragen kunnen abonnees van deze operator op raadpleeg op elk moment de communicatiesalon of het technische ondersteuningsbureau.

Stap 4

Klanten van de telecomoperator MTS kunnen sms'en zonder sms naar 1234 of bellen naar 0876. Beide nummers zijn volledig gratis, de abonnee kan ze op elk moment gebruiken.

Stap 5

Overigens is het in MTS ook mogelijk om automatische internetinstellingen te bestellen via de website van het bedrijf. Om dit te doen, moet u op het juiste tabblad klikken en uw mobiele telefoonnummer invoeren in het veld dat verschijnt.

Stap 6

Beeline-klanten kunnen verbinding maken met internet met behulp van twee USSD-nummers. De eerste is het nummer * 110 * 181 # en de tweede is * 110 * 111 #.

Aanbevolen: