Internet Instellen Op Een Computer Vanaf Een Telefoon

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Computer Vanaf Een Telefoon
Internet Instellen Op Een Computer Vanaf Een Telefoon

Video: Internet Instellen Op Een Computer Vanaf Een Telefoon

Video: Internet Instellen Op Een Computer Vanaf Een Telefoon
Video: How to connect internet from mobile to computer via usb tethering 2024, April
Anonim

Vast internet is voor ons niet altijd beschikbaar wanneer dat bijzonder nodig is - in het land of bijvoorbeeld op vakantie. Het installeren van een wifi-zender is een dure aangelegenheid en wifi zelf is niet zo wijdverbreid dat je het overal voor je eigen doeleinden kunt gebruiken. Onze mobiele telefoon komt ons te hulp. Door het te gebruiken, kunnen we gemakkelijk internet gebruiken, zoveel als het saldo van ons mobiele account toelaat.

Internet instellen op een computer vanaf een telefoon
Internet instellen op een computer vanaf een telefoon

instructies:

Stap 1

Allereerst heb je een bluetooth-verbinding, een infraroodpoort of een usb-kabel nodig, afhankelijk van het type communicatie dat beschikbaar is op je telefoon. Er is geen verschil in snelheid tussen deze methoden, aangezien de snelheid van mobiel internet in de meeste gevallen lager is dan de snelheid van de langzaamste verbinding - via de infraroodpoort.

Stap 2

Welk type verbinding u ook kiest, u moet eerst uw telefoon en computer synchroniseren. Installeer hiervoor de stuurprogramma's voor uw telefoon vanaf de schijf of download en installeer ze. Sluit daarna uw telefoon aan op uw computer en zorg ervoor dat de verbinding tot stand is gebracht.

Stap 3

Ga naar de website van je mobiele provider en volg precies de instructies voor het instellen van het gprs-internet. Als u problemen ondervindt, kunt u de ondersteuningsservice bellen om u door het hele installatieproces te leiden.

Stap 4

Gebruik java-emulator en Opera mini-browser om verkeer te besparen. Deze browser comprimeert, zowel bij gebruik op een mobiele telefoon als bij gebruik op een computer, internetpagina's, waardoor tot tachtig procent van het verkeer wordt bespaard.

Stap 5

Nadat u de vorige stappen hebt voltooid, moet u ervoor zorgen dat u voldoende saldo op uw saldo heeft om verbinding te maken met internet en verbinding te maken met internet via uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: