Hoe Het Adres In Kazan Op Telefoonnummer Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Adres In Kazan Op Telefoonnummer Te Vinden
Hoe Het Adres In Kazan Op Telefoonnummer Te Vinden

Video: Hoe Het Adres In Kazan Op Telefoonnummer Te Vinden

Video: Hoe Het Adres In Kazan Op Telefoonnummer Te Vinden
Video: Geld verdienen online Portugal ? 2024, April
Anonim

Als u alleen het telefoonnummer kent, is het niet moeilijk om de locatie van het apparaat te vinden, en het maakt niet uit of u zich in de hoofdstad van Rusland bevindt of in een provinciestad, bijvoorbeeld in Kazan.

Hoe het adres in Kazan op telefoonnummer te vinden
Hoe het adres in Kazan op telefoonnummer te vinden

Noodzakelijk

  • - telefoonnummer geregistreerd in Kazan;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

De hoofdstad van Tatarstan heeft ongeveer anderhalf miljoen mensen, van wie de meesten mobiele en vaste telefoons hebben. Alle apparaten die zich op het grondgebied van woon- en industriële gebouwen bevinden, hebben hun eigen wettelijke adres, wat betekent dat hun locatie heel goed te vinden is.

Stap 2

In het geval dat het telefoonnummer dat u heeft van een organisatie of bedrijf is, wordt het zoeken aanzienlijk vergemakkelijkt. U kunt het populaire 2Gis-programma gebruiken, een elektronische directory vol met informatie over alle organisaties in Kazan en andere steden in Rusland. Selecteer de kaart van de gewenste stad en voer vervolgens het nummer in dat je hebt in een van de velden, en het systeem zelf geeft je de details van het kantoor.

Stap 3

Als de telefoon van een persoon is, moet u proberen zijn adres te achterhalen. Optie één - u kunt het adres vinden van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent via internet, namelijk een groot aantal bronnen, dit zijn gespecialiseerde databases voor telefoonabonnees in Russische steden. Maar u moet niet vergeten dat het gebruik van dergelijke materialen wettelijk kan worden vervolgd, en ook dat niemand de relevantie van deze databases garandeert, en het is heel goed mogelijk dat het nummer dat u zoekt al van iemand anders is.

Stap 4

De meest productieve manier om de benodigde informatie te verkrijgen is een verzoek aan het centrale adresbureau van Kazan. Het bevindt zich op het adres Kazan, Tverskaya-straat, gebouw 10. Als u om wat voor reden dan ook deze instelling niet kunt bezoeken, dan wordt u zeker geholpen door telefoon 8 - 843 - 53 - 35 - 33, waar 843 - stadscode. Advies inwinnen is gratis, maar houd er rekening mee dat u veel tijd zult moeten besteden aan het invullen van een aanvraag, volgens welke u deze informatie kunt krijgen.

Stap 5

U kunt het adres dat u zoekt ook verkrijgen met behulp van een commerciële referentie. Om dit te doen, volstaat het om in Kazan te bellen naar 09. De operator zal u het adres geven en, indien nodig, u doorverbinden met de abonnee.

Aanbevolen: