Hoe Het Adres Van Het Bedrijf Telefonisch Te Vinden?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Adres Van Het Bedrijf Telefonisch Te Vinden?
Hoe Het Adres Van Het Bedrijf Telefonisch Te Vinden?

Video: Hoe Het Adres Van Het Bedrijf Telefonisch Te Vinden?

Video: Hoe Het Adres Van Het Bedrijf Telefonisch Te Vinden?
Video: Koude acquisitie: de openingszin. Tips en voorbeelden van Victor Bonke van Acquiro 2024, Mei
Anonim

Met een grote stroom van klantbedrijven is het vaak mogelijk geen tijd te hebben om gegevens over de organisatie op te schrijven of simpelweg kwijt te raken. In dit geval wordt het noodzakelijk om alle gegevens te herstellen, inclusief de naam en het adres van het bedrijf.

Hoe het adres van het bedrijf telefonisch te vinden?
Hoe het adres van het bedrijf telefonisch te vinden?

instructies:

Stap 1

De meeste bedrijven gebruiken internet zowel om reclame te maken voor hun activiteiten in telefoonboeken en elektronische databanken van ondernemingen, als om te adverteren op informatieportalen, en om informatie over hun activiteiten op een aparte website te publiceren. Dit is precies waar u uw voordeel mee moet doen in het zoekproces. Voer om te beginnen het nummer dat u bij de hand heeft in het internationale formaat in de zoekmachine in. Probeer verschillende manieren om het nummer te schrijven - door het netnummer tussen haakjes te specificeren, het hele nummer samen te schrijven en combinaties van nummers te scheiden met een koppelteken. U vindt het adres van het bedrijf onmiddellijk vermeld in de gids, in de aankondiging of op de officiële website van het bedrijf. Anders kent u alleen de naam van het bedrijf en de contactpersoon.

Stap 2

Gebruik de bedrijvengidsen van de regio waarin het bedrijf is gevestigd, op de websites of in de gele pagina's, vind informatie over het bedrijf op basis van zijn naam en geschatte branche. Mogelijk hebt u de titel in de vorige stap gevonden en kan het werkterrein duidelijk zijn uit de advertentie, die u mogelijk ook bij uw eerste zoekopdracht hebt gevonden. Houd er rekening mee dat een bedrijf een "dubbel" kan hebben - een bedrijf met dezelfde of medeklinkernaam, dus een filter op activiteitsgebied is vereist.

Stap 3

Als uw zoekopdrachten geen resultaten hebben opgeleverd, maar u kent het werkterrein van het bedrijf en zijn contactpersoon, bel dan de telefoon die u bij de hand hebt. Vraag een medewerker wiens voor- en achternaam u kent aan de telefoon en stel uzelf vervolgens voor als geïnteresseerde klant. Leg uit dat u geïnteresseerd bent in details die moeilijk telefonisch te bespreken zijn. Vraag het adres van het bedrijf op en plan een afspraak. Voor dit gesprek is het raadzaam een andere telefoon te gebruiken - zo voorkomt u mogelijk ongemak bij verdere samenwerking.

Aanbevolen: