Het Adres Vinden Op Het Telefoonnummer Van De Abonnee

Inhoudsopgave:

Het Adres Vinden Op Het Telefoonnummer Van De Abonnee
Het Adres Vinden Op Het Telefoonnummer Van De Abonnee

Video: Het Adres Vinden Op Het Telefoonnummer Van De Abonnee

Video: Het Adres Vinden Op Het Telefoonnummer Van De Abonnee
Video: IP-адреса | Курс "Компьютерные сети" 2024, April
Anonim

Als u het telefoonnummer van een persoon heeft, kunt u indien nodig proberen hun thuisadres te achterhalen. Dit kan op verschillende manieren, van het zoeken naar de nodige informatie op internet tot het contacteren van de referentiediensten van uw stad.

Het adres vinden op het telefoonnummer van de abonnee
Het adres vinden op het telefoonnummer van de abonnee

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - speciale software

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat als je geen elektronische versie van de stadstelefoongids hebt, het bijna onmogelijk is om het adres van een abonnee op zijn thuistelefoonnummer te zoeken. Als een dergelijk programma op uw computer aanwezig is, krijgt u binnen enkele ogenblikken na het aanzetten de informatie waarin u geïnteresseerd bent. Een goed voorbeeld van zo'n programma is "DoubleGIS" (2GIS).

Stap 2

Wanneer u de elektronische telefoongidstoepassing die u nodig hebt op internet vindt, downloadt u deze naar uw computer. Nadat het downloaden is voltooid, hoeft u zich niet te haasten om het uit te pakken. Controleer eerst het onbekende document op de aanwezigheid van schadelijke software. Roep hiervoor het contextmenu op het gedownloade bestand op (met de rechtermuisknop) en selecteer de optie "controleren op virussen" (of "scannen", enz. - dit hangt af van het type antivirusprogramma dat op uw computer is geïnstalleerd).

Stap 3

Nadat u er zeker van bent dat het installatieprogramma geen bedreiging vormt voor uw computer (het bevat geen virussen), pakt u het uit en installeert u het telefoonboek door op het bestand met de extensie *.exe te klikken (dit kan automatisch gebeuren). Nadat u het programma op uw computer hebt geïnstalleerd, start u het door op de snelkoppeling te klikken die op het bureaublad verschijnt. Er gaat een venster voor je open met de namen van de inwoners van de stad die je nodig hebt, gerangschikt in alfabetische volgorde.

Stap 4

Instrueer het programma om de lijst op telefoonnummers te sorteren. Als alternatief kunt u het adres verfijnen door de zoekopties te openen en een telefoonnummer in de daarvoor bestemde regel in te voeren. Klik vervolgens op de knop "Zoeken". Als de persoon die je nodig hebt niet in deze database staat, probeer dan een andere versie van de directory te installeren.

Stap 5

Het is onwaarschijnlijk dat u het exacte huisadres aan het mobiele telefoonnummer kunt achterhalen. Verschillende telecomoperators hebben veel verschillende aanvullende diensten: "spy", "locator", enz., maar deze diensten geven slechts bij benadering informatie over de locatie van een persoon op dit moment. Talloze basissites, naar verluidt met gegevens over mensen die zijn uitgegeven door een mobiel telefoonnummer, zijn voor het grootste deel frauduleus en bieden u aan om "gratis" sms-berichten te verzenden voor autorisatie voor persoonlijk gewin.

Stap 6

Neem contact op met de helpdesk (telefoon 09 of 009). Mogelijk kunt u het adres achterhalen waar de telefoon van het appartement is geregistreerd. Neem contact op met de politie als de persoon wiens adres u zoekt illegale handelingen heeft gepleegd. Op verzoek van wetshandhavingsinstanties zijn telecomoperators verplicht relevante informatie te verstrekken.

Aanbevolen: