Hoe U Het Adres Kunt Vinden Als U Alleen Het Telefoonnummer Weet?

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Adres Kunt Vinden Als U Alleen Het Telefoonnummer Weet?
Hoe U Het Adres Kunt Vinden Als U Alleen Het Telefoonnummer Weet?

Video: Hoe U Het Adres Kunt Vinden Als U Alleen Het Telefoonnummer Weet?

Video: Hoe U Het Adres Kunt Vinden Als U Alleen Het Telefoonnummer Weet?
Video: RUZIE MET MIJN EX-VRIENDIN! 2024, April
Anonim

Soms komt het voor dat er uit de contactgegevens van een persoon alleen een telefoonnummer is en het is raadzaam om zijn woonadres te vinden. In dit geval zijn er verschillende zoekmethoden, waarvan de meeste verband houden met de noodzaak om toegang te krijgen tot internet.

Hoe u het adres kunt vinden als u alleen het telefoonnummer weet?
Hoe u het adres kunt vinden als u alleen het telefoonnummer weet?

instructies:

Stap 1

Bekijk de telefoongids van de stad. Deze methode helpt als u het vaste telefoonnummer van een persoon weet. U kunt een gewone papieren catalogus gebruiken, maar deze verschijnen regelmatig en vaak is de informatie erin verouderd. In dit opzicht zullen elektronische mappen handiger zijn. Hiervoor heeft u een computer en internettoegang nodig.

Stap 2

Gebruik de bron https://spravkaru.net/, die bijna alle telefoons van steden in de GOS-landen bevat. Bepaal met behulp van de stadscode in het telefoonnummer welke stad je nodig hebt en selecteer deze uit de lijst. Vul dan een bekend nummer in het zoekformulier in en klik op de zoekknop. Als gevolg hiervan ontvangt u informatie over de achternaam van de eigenaar en het adres waar deze telefoon is geïnstalleerd.

Stap 3

Gebruik sociale media om het adres te vinden. In dit geval bestaat de kans dat de persoon die u zoekt zijn telefoonnummer en adres heeft vermeld in zijn contactgegevens. Voer bekende informatie in het zoekformulier in en vind het adres van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Deze case kan helpen bij het bepalen van de gegevens, zowel op een vaste lijn als op een mobiele telefoon.

Stap 4

Vind het adres van de persoon via speciale zoeksites. In dit geval moet u uiterst voorzichtig zijn, aangezien de meeste van deze bronnen zullen worden betaald, maar ze zullen geen betrouwbare informatie geven. U kunt bijvoorbeeld de National Data Search-website https://ronnik.ru/nations/ gebruiken.

Stap 5

Onthoud dat al dergelijke services een bepaalde betaling voor hun services vereisen, maar over het algemeen is dit heel acceptabel. Vul de informatie in die je van de persoon weet, vul hem en je telefoonnummer in en klik op de zoekopdracht. Na een tijdje ontvang je een sms-bericht met een toegangscode op je telefoon. Doorloop het autorisatieproces en verkrijg het adres dat u zoekt.

Aanbevolen: