Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In Megafon
Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In Megafon

Video: Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In Megafon

Video: Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In Megafon
Video: Как бесплатно звонить по всему миру, через Мегафон eMotion (мультифон). 2024, April
Anonim

Sommige abonnees (en niet alleen Megafon) zouden zo'n dienst willen gebruiken als afdruk van sms-berichten. Geen van de mobiele operators biedt het momenteel echter aan. Het enige dat u kunt krijgen, zijn factuurdetails.

Hoe krijg ik een afdruk van SMS in Megafon
Hoe krijg ik een afdruk van SMS in Megafon

instructies:

Stap 1

Met de Megafon-operator kunt u uw factuur detailleren in de communicatiewinkel of op het kantoor van het bedrijf. Bovendien moet u, wanneer u contact opneemt met een medewerker van het bedrijf, een identiteitsbewijs hebben, evenals een overeenkomst voor het verlenen van communicatiediensten. Bovendien kunt u een detailaanvraag indienen in het zelfbedieningssysteem "Service-Guide" op de officiële website van de operator. Maar vergeet niet dat de detaillering van de rekening het tijdstip van oproepen en ontvangen / verzenden van sms, nummers van inkomende / uitgaande oproepen, enzovoort omvat, maar niet hun afdruk, deze "Megafon" niet.

Stap 2

MTS-abonnees kunnen ook profiteren van de details. Met de service van dit bedrijf kunt u informatie krijgen over de acties die de afgelopen drie dagen op uw telefoon zijn uitgevoerd (bijvoorbeeld het gebruik van sms- en mms-berichten, het aantal inkomende en uitgaande oproepen, evenals het afschrijven van geld van de rekening, en nog veel meer). Alleen informatie met betrekking tot het wijzigen van het tariefplan of het beheren van diensten (de activering / deactivering ervan) wordt niet verstrekt. Activeer gratis "Mobiele detaillering" door een verzoek te sturen naar het nummer * 111 * 551 # of een sms met de tekst "551" naar het nummer 1771, evenals door het "Mobiele portaal" te bezoeken. Gebruik voor details het nummer 1771, waarnaar u SMS "556" of USSD-commando * 111 * 556 # moet sturen. Deze service wordt geleverd zonder maandelijkse kosten.

Stap 3

Het bedrijf "Beeline" is ook geen uitzondering. Het biedt zijn klanten ook een service waarmee u niet alleen gekozen, maar ook inkomende nummers, de duur van de oproep, het type oproep: stad, dienst of mobiel, het tijdstip van het verzenden van berichten en nog veel meer kunt bepalen. Deze service wordt "Bill Detailing" genoemd. Abonnees van het postpaid-betalingssysteem kunnen het verkrijgen door de officiële website van de operator te bezoeken en het juiste menu te kiezen of door uw schriftelijke aanvraag per fax te verzenden (495) 974-5996. U krijgt ook een e-mailadres [email protected], waarnaar u uw aanvraag kunt sturen. De kosten van "Detailing" bedragen 30-60 roebel, afhankelijk van het tariefplan. Voor gebruikers van het prepaid-systeem is er ook een dienst beschikbaar op de Beeline-website en assistentie in elk kantoor van het bedrijf. In dit geval wordt voor de service 0 tot 60 roebel in rekening gebracht.

Aanbevolen: