Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS Op Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS Op Het Megafon-netwerk
Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS Op Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS Op Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van SMS Op Het Megafon-netwerk
Video: Личный кабинет МегаФон - вход, регистрация, приложение 2024, Mei
Anonim

Veel mobiele gebruikers hebben soms de wens om sms-berichten te lezen die vanaf zijn nummer zijn verzonden. Sommige zijn echter al verwijderd en de telefoons ondersteunen geen gegevensherstel. In dit geval kunt u contact opnemen met uw operator of met externe organisaties die soortgelijke diensten aanbieden.

Hoe maak je een afdruk van SMS op het Megafon-netwerk
Hoe maak je een afdruk van SMS op het Megafon-netwerk

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het dichtstbijzijnde Megafon-filiaal om een afdruk van inkomende en uitgaande sms-berichten te ontvangen. In de regel wordt dergelijke informatie vrij lang opgeslagen in de database van de operator. Motiveer uw verzoek, schrijf een verklaring en geef uw paspoort zodat de beheerders van Megafon uw identiteit kunnen verifiëren. Als aan alle voorwaarden is voldaan, wordt u geïnformeerd over toestemming om een afdruk van sms-berichten te ontvangen.

Stap 2

Gebruik de factuurdetailleringsservice om gedeeltelijke informatie over sms van Megafon te ontvangen. Om dit te doen, moet u deze service activeren en een afdruk krijgen van niet alleen sms, maar ook inkomende en uitgaande oproepen. Om detaillering te activeren, moet u het USSD-commando * 105 * 4 * 17 * 1 # op uw telefoon invoeren, waarna de afdruk naar uw e-mailadres wordt verzonden, dat op uw naam is geregistreerd in het Megafon-systeem.

Stap 3

Ga naar de Megafon-website op https://moscow.megafon.ru/. Ga naar het gedeelte "Servicegids". Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in, waarmee u de diensten van deze dienst kunt gebruiken. Als u uw wachtwoord bent vergeten of het systeem voor de eerste keer gebruikt, moet u op de link onder het aanmeldingsformulier klikken en het bijbehorende sms-bericht op uw telefoon ontvangen.

Stap 4

Nadat u het "Persoonlijke account" van de dienst hebt ingevoerd, moet u dit aan uw e-mail koppelen om in de toekomst een afdruk van een sms in de vorm van een e-mail te ontvangen. Ga naar de sectie "Factuurdetails", selecteer de weergavecriteria en specificeer in welke vorm het rapport moet worden gepresenteerd.

Stap 5

Ontvang een afdruk van sms in het Megafon-netwerk met behulp van externe organisaties. Momenteel zijn er veel diensten die dergelijke informatie tegen betaling verstrekken. Tegelijkertijd is het mogelijk om SMS-berichten niet alleen op uw eigen nummer te vinden, maar ook op dat van iemand anders.

Aanbevolen: