Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In MTS
Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In MTS

Video: Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In MTS

Video: Hoe Krijg Ik Een Afdruk Van SMS In MTS
Video: Print SMS from Android phone on computer 2024, April
Anonim

Noch de MTS-telecomoperator, noch enige andere serviceprovider biedt een dienst als het uitprinten van sms-berichten. Er is echter nog een andere service genaamd Bill Detailing. Dankzij dit kunt u informatie krijgen over nummers (gekozen en ontvangen), duur van oproepen en nog veel meer.

Hoe krijg ik een afdruk van SMS in MTS
Hoe krijg ik een afdruk van SMS in MTS

instructies:

Stap 1

Van de MTS-operator kunt u met behulp van de "Accountdetails" informatie krijgen over de acties die in de afgelopen drie dagen zijn uitgevoerd (bijvoorbeeld het afschrijven van geld van uw persoonlijke rekening, de kosten van oproepen, sms- en mms-berichten, GPRS sessies, inkomende en uitgaande nummers enzovoort). De informatie over acties omvat echter niet het wijzigen van het tariefplan, het activeren, deactiveren of instellen van diensten. U kunt Mobile Detailing helemaal gratis activeren, stuur een USSD-verzoek naar het nummer * 111 * 551 #, sms naar 1771 met de tekst "551" of bezoek de "Mobile Portal". Om de service te gebruiken, belt u de tekst "556" en stuurt u deze naar hetzelfde nummer 1771 of gebruikt u het USSD-commando * 111 * 556 #. De operator brengt geen abonnementskosten in rekening voor de dienst.

Stap 2

Abonnees van de telecomoperator "Megafon" kunnen een gedetailleerd account bestellen in het kantoor van het bedrijf of in een communicatiesalon. Maar vergeet hiervoor niet een overeenkomst voor het verlenen van communicatiediensten en een identiteitsbewijs mee te nemen. Abonnees kunnen ook een aanvraag indienen voor het ontvangen van de service in het "Service-Guide" zelfbedieningssysteem, dat zich op de officiële website "Megafon" bevindt. De "Account Detailing" van deze operator omvat ook het tijdstip van ontvangst en verzending van berichten (zowel sms als mms), het tijdstip van oproepen, het type ervan, het aantal uitgaande en inkomende oproepen en nog veel meer.

Stap 3

Beeline is geen uitzondering. Abonnees van dit netwerk kunnen met behulp van de "Account Detailing" informatie vinden over het type oproepen (mobiel, dienst of stad), het tijdstip waarop ze zijn gemaakt, de nummers van waaruit / waarnaar sms- en mms-berichten werden verzonden, oproepen werden gemaakt, enzovoort. Gebruikers van het postpaid-vereffeningssysteem kunnen hun accountgegevens op de officiële website van de exploitant krijgen door het gewenste menu te selecteren. Bovendien. het is mogelijk om uw schriftelijke sollicitatie per fax (495) 974-5996 of naar uw e-mailbox te sturen [email protected] uw aanvraag. Afhankelijk van het geselecteerde tariefplan, kost "Bill Detailing" u 30-60 roebel. De gebruikers van het prepaid systeem hebben ook toegang tot de dienst op de Beeline website. Ze kunnen ook om hulp vragen in elke communicatiesalon. Het gebruik van de service kost hen 0-60 roebel.

Aanbevolen: