Hoe Maak Je Een Afdruk Van Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afdruk Van Sms
Hoe Maak Je Een Afdruk Van Sms

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van Sms

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van Sms
Video: How to print SMS from Android smartphone with SMS EasyReader&Printer? 📱 2024, April
Anonim

Telecomoperators bieden hun abonnees de mogelijkheid om zowel oproepdetails als sms-details te bekijken. Hiermee kunt u bepalen naar welke nummers zijn verzonden en van welke nummers sms is ontvangen. Aan geen enkele abonnee wordt een afdruk van sms-teksten verstrekt, aangezien de grondwet van de Russische Federatie de openbaarmaking van informatie over privécorrespondentie verbiedt.

Hoe maak je een afdruk van sms
Hoe maak je een afdruk van sms

instructies:

Stap 1

Als u een abonnee bent van MTS- of Beeline-operators, bestel dan een accountgegevens op de officiële website. Ga hiervoor naar de website van uw provider. Registreer je er eventueel op en voer je persoonlijke account in. Selecteer vervolgens de juiste knop - "Accountgegevens".

Stap 2

Selecteer het sms-item, indien beschikbaar. Er verschijnt een lijst op het scherm met informatie over het tijdstip van verzending en het nummer waarnaar het bericht is verzonden, evenals informatie over communicatiediensten, MMS, spraakdiensten en GPRS-sessies. U kunt de teksten van berichten vinden die zijn verzonden vanaf het nummer van de ontvangers.

Stap 3

Bestel Mobile Detailing als u gebruik maakt van MTS diensten. Kies * 111 * 551 # op uw telefoon en druk op bellen. U kunt ook een sms 551 sturen naar 1771. Daarnaast kunt u gebruik maken van de "Mobiele Portal". Lees meer over de laatste acties die zijn ondernomen met uw nummer door 556 te sms'en naar 1771.

Stap 4

Als je een abonnee bent van de MegaFon-operator, stuur dan een verzoek om sms-details in de Servicegids op de officiële website. Houd er rekening mee dat deze operator ook geen tekstuele sms-inhoud levert, aangezien dit vertrouwelijke gegevens zijn.

Stap 5

Ongeacht welke mobiele operator u gebruikt, vraag een factuurdetails aan van een consultant op kantoor.

Stap 6

Druk berichten af op uw telefoon met behulp van de software die bij uw mobiele telefoon is geleverd. Installeer de software op uw computer. Start het systeem indien nodig opnieuw op.

Stap 7

Open het geïnstalleerde programma en sluit de mobiele telefoon met een USB-kabel aan op de pc. Zoek het gedeelte met sms in het programmavenster. Toon alle berichten in één keer in het venster - hier is een speciale knop voor. Gebruik in de sectieparameters het afdrukuitvoeritem om sms af te drukken.

Aanbevolen: