Hoe U Een Afdruk Van Oproepen En Sms Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Afdruk Van Oproepen En Sms Kunt Krijgen
Hoe U Een Afdruk Van Oproepen En Sms Kunt Krijgen

Video: Hoe U Een Afdruk Van Oproepen En Sms Kunt Krijgen

Video: Hoe U Een Afdruk Van Oproepen En Sms Kunt Krijgen
Video: Het verhaal van onze drie miskramen (en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap) 2024, April
Anonim

Mogelijk moet u op elk gewenst moment oproepen en sms-berichten afdrukken. Geen enkele abonnee zal echter een dergelijke afdruk kunnen ontvangen (het maakt niet uit van welke mobiele operator hij gebruikmaakt). Dit staat vermeld op de officiële websites van bijvoorbeeld de grootste bedrijven zoals MTS, Megafon of Beeline. Alles wat de operator kan doen om u te helpen, is om een factuurdetails te verstrekken.

Hoe u een afdruk van oproepen en sms kunt krijgen
Hoe u een afdruk van oproepen en sms kunt krijgen

instructies:

Stap 1

Gebruikers van het Megafon-netwerk kunnen bij een telecomoperator een dienst genaamd Account Detailing aanvragen met behulp van het zelfbedieningssysteem Service Guide. Het zoeken kost u niet veel tijd, omdat u alleen de officiële website van het bedrijf hoeft te bezoeken en naar het bijbehorende gedeelte ervan hoeft te gaan. Trouwens, alle secties worden vermeld op de hoofdpagina aan de linkerkant. Onthoud ook dat je altijd contact kunt opnemen met een van de Megafon communicatiesalons of een van de klantenservicekantoren.

Stap 2

Het verkrijgen van gegevens van het persoonlijke account van de abonnee van de MTS-telecomoperator is mogelijk dankzij het speciale USSD-nummer * 111 * 551 #. Hiermee kunt u zien welke acties de afgelopen drie dagen vanaf uw mobiel zijn uitgevoerd. Bovendien krijgen alle abonnees een verkort nummer 1771, waarnaar ze een sms moeten sturen. In de tekst van een dergelijk bericht moet u de code 551 specificeren. "Mobiel portaal" stelt u ook in staat om de informatie te krijgen die u nodig heeft over het account. Nadat u de service "Detailing" hebt geactiveerd, kiest u het nummer 556 op het toetsenbord van de telefoon en stuurt u het naar het aangegeven nummer 1771 (u kunt de service zelf gebruiken, dat wil zeggen, detaillering maken).

Stap 3

In het bedrijf "Beeline" kunnen klanten ook details van hun persoonlijke account opvragen. Met andere woorden, elke abonnee kan informatie ontvangen over de duur van de gevoerde oproepen (zowel inkomend als uitgaand), datum, type (of het bijvoorbeeld een oproep was vanaf een mobiele telefoon, dienst of een stadsnummer). Daarnaast is er de mogelijkheid om meer te weten te komen over de kosten van alle verzonden berichten, onderhandelingen en ook over de uitgevoerde GPRS-sessies. Om details te verkrijgen, moet de gebruiker van het postpaid-vereffeningssysteem naar de juiste sectie van de website van het bedrijf gaan of een schriftelijke aanvraag per fax sturen (nummer (495) 974-5996). Voor prepaidklanten is er ook een website beschikbaar. U kunt op elk moment om hulp vragen in de communicatiesalon "Beeline".

Aanbevolen: