Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In De Buurt The

Inhoudsopgave:

Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In De Buurt The
Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In De Buurt The

Video: Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In De Buurt The

Video: Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In De Buurt The
Video: OUDE DOCENT NEERSCHIETEN. (PART 1) 2024, Mei
Anonim

Ambulances en andere hulpdiensten worden gebeld met speciaal daarvoor bestemde nummers. U kunt ook een enkel nummer gebruiken dat overal in het land beschikbaar is.

Een ambulance bellen vanaf een mobiel in de buurt the
Een ambulance bellen vanaf een mobiel in de buurt the

instructies:

Stap 1

Kijk op de officiële website van uw mobiele provider voor noodnummers in uw regio. U kunt dergelijke informatie ook krijgen uit verschillende boekjes, billboards van operators, uit de mailings met referentie-sms-berichten die u ontvangt, uit het snelmenu naar de simkaart, door een USSD-verzoek te maken, enzovoort. Deze methode om een ambulance te bellen is meestal geschikt wanneer u een mobiele netwerkoperator gebruikt met speciale instellingen, aangezien de alarmnummers voor de meeste van hen hetzelfde zijn.

Stap 2

Als u zich in een gebied of een andere plaats ver van de toren van uw mobiele provider bevindt, waar het signaalniveau laag genoeg is om een ambulance te bellen vanaf een mobiele telefoon, gebruik dan het enkele nummer 112. U kunt dit nummer ook gebruiken als uw telefoon heeft geen simkaart… Met een minimaal signaalniveau kunt u ook 112 bellen. Selecteer in het automatische antwoordsysteem item 3 - bel een ambulance, waarna u wordt doorverbonden met de telefoniste.

Stap 3

Gebruik stadsnummers om een ambulance te bellen terwijl u in de buurt bent. Gebruik hiervoor de kiesregels. Voer eerst het plusteken in en schrijf vervolgens de code voor uw land en stad (gebied). Voer het alarmnummer van de stad in en wacht tot de telefoniste antwoordt. Geef daarna uw locatie op en geef informatie over de reden van de oproep.

Stap 4

Wanneer u op deze manier een ambulance belt, moet u rekening houden met het niveau van het ontvangen signaal op uw locatie, aangezien deze nummers geen alarmnummers zijn om met een mobiele telefoon contact op te nemen met de dienst. Ook kunnen er problemen ontstaan bij het invoeren van een stadstelefoonnummer in de regio. Houd er in dat geval rekening mee dat het netnummer kan verschillen.

Aanbevolen: