Een Nummer Bellen Vanaf Een Vaste Lijn Naar Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Nummer Bellen Vanaf Een Vaste Lijn Naar Een Mobiele Telefoon
Een Nummer Bellen Vanaf Een Vaste Lijn Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Een Nummer Bellen Vanaf Een Vaste Lijn Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Een Nummer Bellen Vanaf Een Vaste Lijn Naar Een Mobiele Telefoon
Video: Hoe je telefoontoestellen op je vaste lijn aansluiten 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is cellulaire communicatie zeer wijdverbreid. Bellen van de ene naar de andere mobiele telefoon is niet moeilijk, alle nummers hebben één begrijpelijk formaat. Maar in het geval dat u van uw huistelefoon naar uw mobiele telefoon moet bellen, kunnen er bepaalde problemen optreden bij het kiezen van het nummer.

Een nummer bellen vanaf een vaste lijn naar een mobiele telefoon
Een nummer bellen vanaf een vaste lijn naar een mobiele telefoon

Het is nodig

landcode van de gebelde abonnee (indien de oproep internationaal is)

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw mobiele telefoonnummer voor uw ogen staat. Anders, als u lange pauzes maakt bij het kiezen en dit of dat cijfer onthoudt, kan dit door de PBX worden geïnterpreteerd als het invoeren van een interlokale code. U loopt dus het risico naar een andere stad te bellen naar de huistelefoon van een onbekende abonnee.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het belangrijkste kenmerk van een telefoongesprek van vast naar mobiel het eerste cijfer van het nummer is. Kies in dit geval in plaats van "+7" "8". Het voorvoegsel "+7" is de toegangscode van Rusland. De PABX, die alle telefoongesprekken doorstuurt die worden gemaakt vanaf huisnummers, is de standaard waarmee wordt gebeld binnen lokale abonnees. 8 is een getal dat aangeeft dat u communicatie op afstand nodig heeft. Bovendien wordt dit symbool gebruikt als u naar een mobiel nummer moet bellen.

Stap 3

Kies acht, wacht op de kiestoon. Kies vervolgens de rest van de nummers op dezelfde manier als op een mobiele telefoon. Voer eerst de operatorcode in (Megafon, Beeline, MTS, enz.), bestaande uit drie cijfers (928, 903, 918, enz.), en vervolgens de overige zeven cijfers van het gebelde abonneenummer.

Stap 4

De volledige volgorde (kiesschema) is als volgt: 8 (kiestoon) *** (operatorcode) ******* (nummer zelf).

Stap 5

Als u een mobiel nummer van een operator van een ander land moet bellen, gaat u als volgt te werk. Kies het nummer "8" en kies vervolgens "10" - om aan te geven dat u een internationaal gesprek voert. Voer vervolgens de code in van het land waarnaar u belt (u vindt deze op de daarvoor bestemde internetbronnen of in de helpdesk). Kies vervolgens, op dezelfde manier als binnen het thuisnetwerk, de operatorcode en het telefoonnummer. Als u bijvoorbeeld naar Oekraïne wilt bellen, moet u "8" (pieptoon) "10" (aanduiding van een interlokaal gesprek) "380" (code van Oekraïne) *** (operatorcode) **** kiezen *** (telefoonnummer abonnee).

Aanbevolen: