Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In Het Megafon-netwerk
Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In Het Megafon-netwerk

Video: Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In Het Megafon-netwerk

Video: Een Ambulance Bellen Vanaf Een Mobiel In Het Megafon-netwerk
Video: Monster Truck, Ambulance, Police Car, Truck, Van VS broken bridge | BeamNG.drive 2024, April
Anonim

In een noodgeval, wanneer uw huistelefoon niet beschikbaar is, moet u een ambulance bellen vanaf uw mobiele telefoon. Het is niet moeilijk om dit te doen, en in het netwerk zijn er speciale nummers om naar deze dienst te bellen.

Een ambulance bellen vanaf een mobiel in het Megafon-netwerk
Een ambulance bellen vanaf een mobiel in het Megafon-netwerk

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - alarmnummers

instructies:

Stap 1

In de regel worden korte nummers niet ondersteund door gewone mobiele telefoons, dus in plaats van de gebruikelijke "03 in het Megafon-netwerk, moet u" 030 bellen en op de beltoets drukken. Oproepen naar hulpdiensten, waaronder de "Ambulance" worden volgens de wet van de Russische Federatie niet in rekening gebracht.

Stap 2

Als u het nummer 030 niet kunt bereiken, of het is zo gebeurd dat uw simkaart is geblokkeerd, bel dan de hulpdienst door een enkel nummer voor het grondgebied van Rusland 112 te bellen. Volg daarna de instructies van de autoinformer om u door te verbinden met de ambulancedienst, druk op figuur “3.

Stap 3

Breng op een duidelijke en informatieve manier alle nodige informatie over uw toestand of de gezondheid van uw naasten onder de aandacht van de dienstdoende specialist. “Een ambulance moet uiterlijk 30 minuten na het bellen naar u toe komen (afhankelijk van de woonplaats).

Stap 4

Als artsen, om welke subjectieve redenen dan ook, weigeren naar de oproep te komen (de hoge leeftijd van de patiënt, er is naar hun mening geen ernstige bedreiging voor de gezondheid, enz.), bel dan de politie en doe aangifte van het misdrijf door het medisch personeel. Om zo'n oproep te doen vanaf een mobiele telefoon, belt u het nummer "020" en legt u de huidige situatie uit. Meestal is een telefoontje van wetshandhavers ontnuchterend aan onvoorzichtige artsen.

Stap 5

Daarnaast kunt u in een gesprek met de dienstdoende paramedicus van de ambulance verwijzen naar de mogelijke strafrechtelijke aansprakelijkheid voor hen onder de artikelen "het niet verlenen van noodzakelijke medische zorg en" het in gevaar brengen van een persoon.

Stap 6

Sla het ambulancenummer op in het notitieboek van uw mobiele telefoon. Voor het geval dat, kunt u de nummers van deze hulpdienst ook noteren in de netwerken Beeline - 003 en Motive - 903. In de Tele2- en MTS-netwerken is de ambulanceoproep hetzelfde als in Megafon - 030.

Stap 7

De verschillende particuliere ambulancediensten hebben aparte telefoonnummers, die u vooraf in uw omgeving dient te kennen voordat u deze dienst belt. Relevante informatie kan op internet worden gevonden door een zoekopdracht van het volgende type in te voeren: “Private ambulancestad…. Wees erop voorbereid dat dergelijke diensten in deze bedrijven worden betaald.

Aanbevolen: